Drage moje-rado bih ispunila anketu, ali nikako do postupka!! Ivka28-i ja dijelim tvoje strahove, najvise me strah da cu progutati tu svu kemiju i -nista od jajnih stanica!
Vi ste ovdje duze i znate puuno vise od nas, pokrecete ove akcije u koje se moramo svi ukljuciti i boriti....Bas sam jucer razgovarala s prijateljicom o Petrovoj u kojoj sam krenula u obradu (gin me tamo uputio), sjecam se ogromnog hodnika, puno vrata s doktorima i -praznih stolica..Sjecam se i soka kad sam ugledala cekaonicu VV. Naravno da sam puna povjerenja i simpatija prema toj klinici, ali u zadnje vrijeme me muci, ma ne znam to ni pravilno formulirati: NE BI LI ODJELI TREBALI DOBIVATI NOVCE OD MINISTARSTVA PROPORCIONALNO BROJU PACIJENATA I BROJU ODRADENIH POSTUPAKA...JESAM LI JA GLUPA (slobodno me prosvjetlite, ali kako moze biti jednako ili MANJE sredstava ZA VV od neke druge ustanove koja ima manju guzvu...Da ne spominjem velevaznog dr Simunica koji je podrzao ovaj zakon,sram ga bilo, bas me zanima sto mu je Milinovic obecao!! Ma ajmo se boriti za VV i njihova sredstva, pa nije ovo Svicarska, ali kako se ovako nesto smije dogadati u 21.stoljecu!!! Da u 11.mj nema sredstava-uz sve one godisnje, ma totalno sam ....ma razumijete me!!Pozzz