Stranica 22 od 42 PrviPrvi ... 12202122232432 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ma ne mogu vjerovati da bi stranacka pripadnos i podobnost mogle biti uzrok, ajme KOJA SAM JA NAIVCINA, Grrrrrrrrrrrrrrr!!!!
    Lakse mi je kad vidim da nas ima s istom dijagnozom gore i da smo koliko-toliko pozitivne...Ma i ja sam bila optimisticnija kada smo pred par godina krenuli u sve to, no kako se stalno do- i od-gadaju neke stvari...hm, gubim entuzijazam...Ma, bicemo mi sve ok, posticemo svoje ciljeve:kad-tad! puse!!

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Stranačka pripadnost je i uzrok novog zakona.
    Ali usprkos svemu ja sada kažem-ain't no mountain high enough..
    nadam se da me neće pustiti pozitiva..barem neko vrijeme.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

bok cure,
    da li dr. L radi od 14.-18.12.?

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Milivoje meni je dr A rekao da rade do 18. 12., mislim da to vrijedi za cijeli tim.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

pozz cure moje
    imali koja ovdje da je imala transfer 28.11 na vv neka se javi :D
    pozz za rodicu --RUŽICU
    a naša brođanka maja je trudnica sa vv nakon 1 ivf,čestitam ti maja i vibram za sve čekalice da budu veliki plusići
    a i moji kolo vode pa mazimo bušu i uživamo u zimskom prolječu :D

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Cestitam Maja!!!Samo sam to cekala da cujem!
    Jo1974 tebi od srca zelim isti scenarij, mazi busu odemaraj i uzivaj mamice!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

jo1974 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa
    bok cure,
    da li dr. L radi od 14.-18.12.?
    Radi do 18.12.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj andy prvotno napisa
    Pitanjce,drage moje kad bih ja mogla provjeriti svoje hormončeke,obzirom da je stimulacija bila 10/11 mj? :? '
    Ako si bila na punoj stimulaciji, onda 4-6 mjeseci.
    sretno

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

da se nadovezem na hormone: ja sam bila u nekoj blagoj stimulaciji kroz 11 mjesec (barem ja tako mislim, naime to mi je bila prva i za sada jedina) potrosila sam samo 20 menopura od narucenih 30. Mozda netko iskusniji zna jeli to blaga ili jaka ili srednja stimulacija i kada mogu vaditi hormone.
    Osobno bi htjela izvaditi hormon stitnjace jer sam izgubila 4-5 kg tijekom cijelog postupka. Vjerojatno atrofirani misici od odmaranja 2 tjedna nakon transfera, nervoza itd ali svejedno zelim se uvjeriti da mozda pojacan rad stitnjace nije negativno utjecao na implementaciju...

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mislim da ti je stimulacija bila "srednja"..

Moja je bila blaga, kutija Klomifema i 2 Gonala..
    I ja sam smršavila premda trensvera nije ni bilo.. trenutno odmaram živce i kilice se pomalo vraćaju :D :D bila sam pala na 54.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

nakon stimuliranog postupka,kad se može krenuti ponovno i da li se mora nešto nanovo vadit(mislim na neke nalaze)....

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa
    pozz cure moje
    imali koja ovdje da je imala transfer 28.11 na vv neka se javi :D
    pozz za rodicu --RUŽICU
    a naša brođanka maja je trudnica sa vv nakon 1 ivf,čestitam ti maja i vibram za sve čekalice da budu veliki plusići
    a i moji kolo vode pa mazimo bušu i uživamo u zimskom prolječu :D
    ja ne znam kak se vibra pa ću onda ovako:

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

E, da, još nešto.
    Od kada ujutro možemo doći za spermiogram - jel rade od 7 ako znate?

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj romanica prvotno napisa
    nakon stimuliranog postupka,kad se može krenuti ponovno i da li se mora nešto nanovo vadit(mislim na neke nalaze)....
    draga romanica mislim da ti ovisi od slučaja do slučaja. Kažu da organizmu treba 4-6 mjeseci da se oporavi od stimuliranog postupka, no u slučajevima kada je bila trudnoća koja je loše završila onda i duže (sve ovisi koliko je trudnoća trajala). Meni je dr. rekao da planiramo postupak u 5. ili 6. mj. što bi bilo godina dana od prošlog postupka. Što se nalaza tiče rekao je da ponovim briseve i papa test....

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

najbolje bi bilo pauzirati 6 mjeseci...znam da se sad čini kao vječnost ali mi smo već dvaput čekali pa uvijek prođe...i eto nas iza ng u postupku opet :D

jane79 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

imali koja ovdje da je imala transfer 28.11 na vv neka se javi

Imala ja transfer isti dan i znaš šta? Voljela bih biti ovako optimistična kao ti.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bebel,hvala

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bebel,hvala
    također hvala
    informacija je točna...mi naručeni 18.12. kod dr.L...eto nas u postupku iza ng :D

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sretno Milivoj73!

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa
    da se nadovezem na hormone: ja sam bila u nekoj blagoj stimulaciji kroz 11 mjesec (barem ja tako mislim, naime to mi je bila prva i za sada jedina) potrosila sam samo 20 menopura od narucenih 30. Mozda netko iskusniji zna jeli to blaga ili jaka ili srednja stimulacija i kada mogu vaditi hormone.
    Osobno bi htjela izvaditi hormon stitnjace jer sam izgubila 4-5 kg tijekom cijelog postupka. Vjerojatno atrofirani misici od odmaranja 2 tjedna nakon transfera, nervoza itd ali svejedno zelim se uvjeriti da mozda pojacan rad stitnjace nije negativno utjecao na implementaciju...
    Ja sam koristila po 24 Gonala i odmak od stimulacije do stimulacije je bio 6 mjeseci.
    Također savjetujem da nema potrebe raditi pretrage hormona u prvih 4 mj. od stimulacije.
    U svakom slučaju to spada u onu kategoriju za koju ja uvijek kažem: konzultirati se sa doktorom.
    Sratno

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ups. Sretno

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa
    Bebel,hvala
    također hvala
    informacija je točna...mi naručeni 18.12. kod dr.L...eto nas u postupku iza ng :D
    milivoj73
    :D za planove. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od da vam je ovaj dobitni

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Obzirom da si na žalost morala proći kiretažu napravi pauzu (za novu stimulaciju svakako moraš pauzirati 6 mj., a to je preporuka i kod kiretaža)
    Svakako odradi i briseve, ali tek kad se ciklus stabilizira.

Znam da se svima čekanje čini kao vječnost, ali mislite malo i na svoj organizam.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj jane79 prvotno napisa
    imali koja ovdje da je imala transfer 28.11 na vv neka se javi

Imala ja transfer isti dan i znaš šta? Voljela bih biti ovako optimistična kao ti.
    podsjeti me koja si ti ja sam ti bila prva na transferu i puno sam se smijala jer me je lupio normabel,pa sam dr.l stalno govorila nemoj misliti na torticu ,i moraš biti optimist trudna si dokle god se nedokaže suprotno,a to što sam napisala da moji kolo vode to je zato što me već dva-tri dana jako boli stomak pa zato malo se šalim na svoj račun,draga glavu gore i osmjeh ti si trudnica

jane79 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Dobar opis, sad sve znam. Ja sam bila predzadnja iz ekipe dr. L. U crvenoj spavaćici.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

da sad se sječam ajde budi jaka i vibram za veliku betu--kada vadiš betu inače

jane79 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Isto kad i ti, 14.12. Još je to daleko, daleko...

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

i ja bila 28.11.09. na transferu,
    čekanje,čekanje
    14.12.opet okupljanje gore

jane79 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nina09, ti vadiš betu na VV? Meni je dr. rekao da vadim u svom gradu pa javim rezultat, tako da mene na okupljanju definitivno nema.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

i ja sam inače vadila u VŽ,ali trebam još nekaj gore,
    pa da sve skupa obavim

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

evo samo da se javim, i ja sam bila na vv 28.11, vraćene 3 mrvice, pridružujem se čekalicama bete 14.11

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

curke trebam jednu informaciju i to dosta hitno...
    uglavnom u srijedu na večer bi trebala primiti štopericu pa me zanima dali moram isključivo ići na hitnu ili u bolnici ili ima neko tko si je sam dao. Radi se o tome da u srijedu navečer imamo domjenak..pa...mada radim sa veterinarima pa me zanima dali mi netko od kolega može dati inekciju i naravno gdje????

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Možeš si je bez problema sama dat ako znaš nemoraš baš u bolnicu
    meni je daje suprug

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ma daj? pretpostavljam da ti suprug nije te struke.
    a gdje?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ma nije al nije ti to nikakav problem.
    Piku primaš u guzu.Sretno

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Drage cure, priključujem se vašoj grupi ... evo jučer bila u VV kod dr. L , ne gine mi vantjelesna oplodnja ... znate li možda koliko se dugo čeka u VV na početak postupka?

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga Mini3 dobrodošla
    na postupak se čeka oko godinu dana sa time da u međuvremenu treba obaviti hrpu pretraga. Puno sreće i da što prije odeš na trudnički podforum

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa
    draga Mini3 dobrodošla
    na postupak se čeka oko godinu dana sa time da u međuvremenu treba obaviti hrpu pretraga. Puno sreće i da što prije odeš na trudnički podforum
    Hvala Tibi na informaciji ... koja me šokirala ... ne mogu vjerovati da ću tek za godinu dana početi s postupkom ... Onda mi stvarno nije logično da me već dr. L. nije poslao obavljati navedene pretrage ... nego sada moram čekati veljaču da bih uopće donijela potrebne papire, pa tek tada krenuti obavljati pretrage ... pa onda godišnji odmori .... znači ništa prije iduće zime ... Mako moja... poludit ću čekajući ... cure moje ... divim vam se

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Hvala Tibi na informaciji ... koja me šokirala ... ne mogu vjerovati da ću tek za godinu dana početi s postupkom ... Onda mi stvarno nije logično da me već dr. L. nije poslao obavljati navedene pretrage ... nego sada moram čekati veljaču da bih uopće donijela potrebne papire, pa tek tada krenuti obavljati pretrage ... pa onda godišnji odmori .... znači ništa prije iduće zime ... Mako moja... poludit ću čekajući ... cure moje ... divim vam se[/quote]

pa,što ti je onda rekao,za što ste se dogovorili za veljaču? ali,on ti je stvarno posveććen pacijentimaci ići ćeš u postupk čim prije sigurno. jedino je možda stvar u godinama,koliko ti je god?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Hvala Tibi na informaciji ... koja me šokirala ... ne mogu vjerovati da ću tek za godinu dana početi s postupkom ... Onda mi stvarno nije logično da me već dr. L. nije poslao obavljati navedene pretrage ... nego sada moram čekati veljaču da bih uopće donijela potrebne papire, pa tek tada krenuti obavljati pretrage ... pa onda godišnji odmori .... znači ništa prije iduće zime ... Mako moja... poludit ću čekajući ... cure moje ... divim vam se[/quote]

pa,što ti je onda rekao,za što ste se dogovorili za veljaču? ali,on ti je stvarno posveććen pacijentimaci ići ćeš u postupk čim prije sigurno. jedino je možda stvar u godinama,koliko ti je god?

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

godina dana je uobičajeni prosjek čekanja za VV, ali isto tako i za Maribor, prema statistikama oni imaju i najbolje rezultate, a uvijek se može potrražiti pomoć i negdje drugdje gdje je kraće vrijeme čekanja

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

evo mene opet -ja nabrzaka skoknula malo negdje drugdje gdje se kraće čeka, no i dalje sam pacijent dr A (koji niti ne zna da sam malo odlutala u deželu i iskoristila ovo što oni sad trenutno ne rade, a što sam ja taman bila spremna za postupak)
    ....baš sam danas pitala doktora iz dežele-nakon protokola sa 22 menopura i 11 Decapeptyla (to je prema njemu neki blaži protokol, nije znao kako ću reagirati pa je tako išao za prvi put) dobila sam samo dvije stanice (no nadam se da je to dobitna kombinacija, doktor A uvijek kaže da je bitno uloviti onu pravu, da količina i nije toliko bitna).
    Doktor iz dežele kaže da već nakon tri mjeseca mogu ponovo u postupak, naravno neki malo jači od ovoga.
    Inače od ove terapije nisam imala ama baš nikakvih nuspojava...

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj franka76 prvotno napisa
    Hvala Tibi na informaciji ... koja me šokirala ... ne mogu vjerovati da ću tek za godinu dana početi s postupkom ... Onda mi stvarno nije logično da me već dr. L. nije poslao obavljati navedene pretrage ... nego sada moram čekati veljaču da bih uopće donijela potrebne papire, pa tek tada krenuti obavljati pretrage ... pa onda godišnji odmori .... znači ništa prije iduće zime ... Mako moja... poludit ću čekajući ... cure moje ... divim vam se
    pa,što ti je onda rekao,za što ste se dogovorili za veljaču? ali,on ti je stvarno posveććen pacijentimaci ići ćeš u postupk čim prije sigurno. jedino je možda stvar u godinama,koliko ti je god?[/quote]

Rekao mi je da se naručim kod sestre za termin u veljači za kontrolu, kada bih trebala donijeti sve potrebne papire (vjenčani list, presliku osobne itd.) ... i da se mora obaviti određena administracija ... Inače 34-ta godina mi leži za vratom pa mi svako otezanje baš nije milo ... posljednje nalaze koje smo obavili bili su hepatitis, HIV itd... pa ne znam što mi sada slijedi ... i kako to sve funkcionira u VV ...

jane79 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nije nužno da se čeka godina dana, mi smo čekali 7 mjeseci, koliko je trebalo (uz ljetnu pauzu) da obavimo sve potrebne pretrage, naručimo ljekove itd...Ne vjerujem da će te dr. bespotrebno zavlačiti, no ono što najviše doprinese dugom čekanju su godišnji odmori i veliki broj pacijenata (VV godišnje sam napravi više postupaka nego sve ostale klinike u RH zajedno), a nedovoljan iznos sredstava na raspolaganju, zbog kojeg su npr. sve cure koje su trebale ići u postupak u prosincu odgođene za siječanj. Samo strpljenje, ili neka druga klinika...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi smo čekali isto otprilike godinu dana na prvi stimulirani postupak, prije smo imali jedan prirodnjak ali nije ni došlo do transfera,
    Mini3 pošto si tek na početku pretraga trebat će izvjesno vrijeme do postupka, inače dr. i klinika slove kao najuspješniji u RH ali pošto nam je ovaj zakon svima jako umanjio šanse ne znam koliko ti se isplati gubiti vrijeme kod nas, naravno vani se sve plaća ali su i šanse veće, tebi sretno kako god odlučila

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mi smo ušli u postupak za 8 mjeseci....evo danas sam opet bila gore,kiretaža je prošla,dr.je rekao da je sve u redu...sad vađenje briseva i papa(nadam se da bude OK) i ponovno krećem u borbu,nadam se da sljedeći put bude sve OK......nije mi ništa rekao za koliko vremenski bi mogla natrag,nadam se brzo...kakva su vaša iskustva?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mi smo ušli u postupak za 8 mjeseci....evo danas sam opet bila gore,kiretaža je prošla,dr.je rekao da je sve u redu...sad vađenje briseva i papa(nadam se da bude OK) i ponovno krećem u borbu,nadam se da sljedeći put bude sve dobro....nije mi ništa rekao za koliko vremenski bi mogla natrag,nadam se brzo...kakva su vaša iskustva?

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Drage curke,

hvala vam na informacijama i podršci ... i ja sam čula sve najbolje o VV i liječnicima i ostalom medicinskom osoblju ... i stvarno sam ostala šokirana njihovom ljubaznošću i nadasve ljudskošću ... Jasno mi je da za sve treba vrijeme, pa tako i za bebicu ... i jasno mi je da će mi trebati strpljenja, u čemu ste sve vi postale majstorice i zato ćete, uvjerena sam, uživati plodove svog truda, i strpljenja ... želim vam da to bude što prije ... uvjerena sam da je lakše kroz sve to prolaziti kad imaš percepciju o tijeku postupka ... psihički se pripremiš pa je sve lakše ... zato su mi vaša iskustva neprocijenjiva i hvala vam na tome ...

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja cu opet reklamirat stranicu

instrukcije o samodavanju injekcija imate ovdje:
    http://potpomognutaoplodnja.info/ind...d=36&Itemid=63

a i o klinikama ima dosta, iako bi trebalo popunit, ali to ne mozemo bez vaseg doprinosa
    http://potpomognutaoplodnja.info/ind...id=8&Itemid=58

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •