Citiraj bublica3 prvotno napisa
Strumpfica apropo ovog dopunskog istina je šta kažeš da se pismeno moramo očitovat da ne želimo više opunsko osiguranje, ako se ne očitujemo onda ga automatski prdužuju!!! Koji bezobrazuk!
Ja sam im se pismeno očitovala i napisala da odustajem od dopunskog osiguranja zbog nedoličnog i nemoralnog ponašanja ministra milinovića i dok je on milinovića ne promjene da neću plaćati dopunsko. S elikim guštom sam im poslala dopis!
curke, čitam sad o tome dopunskom što ste pisale. Zar nam doista ne treba? Mislim meni je sestra na VV rekla da si obavezno uzmem dopunsko jer će me inače koštati jako skupo postupak. E sad kad čitam vaše priče, to se onda stvarno ne isplati.
A jel zna netko može li se od dopunskog odustati nakon mjesec/dva što ga plaćaš?

tanjack36, pa super što te dr.L primio tako brzo. Meni je trebalo puuunnooo duže da dočekam prvi IVF, a nisam baš u cvijetu mladosti (35 g). Stvarno ne znam o čemu ovisi, da li je prije imao više gužve ili su se bolje organizirali ili netko ima više sreće, a netko manje... stvarno ne znam... Inače on je super doktor i mogu samo reći sve najbolje za njega.