Hvala svima na odgovorima, no ja sam joos zbunjenija...Kako vidim-nisam se na vrijeme otkazala, pa moram placati dalje...no moram li cijelu godinu ili..odjavim se i placam ta 2 mjeseca..Joooj, isto bih samo u inat Milinovicudustala!! Ne znam hocu li uci u postupak pocetkom godine, mozda onda malo vise saznam.. A kakva je to sifra sto spominjete-imamo li je svi mi koji smo na lijecenju tj u potpomognutoj oplodnji? Puna sam pitanja: kako se odjavljuje(mailom i li?)-ako ne odgovorite, nema ljutnje, proguglacu...ali bih isto napisala dopis slican mojoj suborki da necu placati dopunsko dok nam je doticni ministar, molim adresu na PP
Pozdravcici!!!

dustala!! Ne znam hocu li uci u postupak pocetkom godine, mozda onda malo vise saznam.. A kakva je to sifra sto spominjete-imamo li je svi mi koji smo na lijecenju tj u potpomognutoj oplodnji? Puna sam pitanja: kako se odjavljuje(mailom i li?)-ako ne odgovorite, nema ljutnje, proguglacu...ali bih isto napisala dopis slican mojoj suborki da necu placati dopunsko dok nam je doticni ministar, molim adresu na PP
Pozdravcici!!!