Citiraj valentine prvotno napisa
Citiraj laky prvotno napisa
imali tko saznanja trebam li na psiholosko savjetovanje i za FET a imam curicu već?
Cure koje su bile na FET molim kratko objasnjenje kako ide koji dan trebam biti na VV ,naručit ću se već ranije i imaju li liste čekanja.Planiram tek u rujnu ali bolje da odmah počnem jer tko zna kolikosad traje procedura
Meni nije trebalo psihološko savjetovanje za FET.
prvo da odgovorim laky, da prati stanje (a ima vremena ako se pripremila za 9 mjesec)...

...jer kad je valentine išla u postupak nitko od starih za niti jedan postupak nije trebao p&p svajetovanje
...a ako se po novom pokaže da će p&p trebati i stari, onda postoji određena vjerojatnost da će da će biti potreban i za FET jer po čl.5 zakona definirano je i da se (svaki) ET smatra postupkom med.oplodnje, a po čl.8. p&p svajetovanje potrebno je prije provedbe svih postupaka med. oplodnje (pa sad ak se bude šiljilo...sve što otežava moguće je po ovom zakonu :/ )

Citiraj (kršitelj koda) prvotno napisa
Što se tiće subote, i meni su sestre rekle da nazovem jer se subotom možda neće raditi.
što se ovog tiče...već se duže vrijeme govori o tome da se smanjuje opseg rada subotom, samo na nužno i ako sam dobro percipirala krajem prošle godine, već tada subotom nisu radile sve sestre, nego su se podijelile (to je počelo istovremeno s prestankom davanja štoperica i drugih injekcija na VV-u u noći i nedjeljom)...iskreno se nadam da se nije otišlo korak dalje u tome i da neće biti prisiljeni u potpunosti prestati raditi subotom :/ ...