Stranica 28 od 42 PrviPrvi ... 18262728293038 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,351 do 1,400 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj andream prvotno napisa
    Baš me zanima da li treba drugo mišljenje za one koji su već bili prethodno u nekoj drugoj klinici i tamo obavljali postupke?
    Bilo bi logično da ne treba, jer uz svaki postupak doc ionako piše i "povijest bolesti", dakle bolest je već konstatirana... ali kod nas ionako ništa nije logično
    Nataši je trebalo premda ima već ivf bebu :/

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Curke pozdrav! Nisam se do sada nikad javljala ali Vas redovito pratim i svaka Vam čast, stvarno je uz Vas sve ovo puno lakše prolaziti! Ja sam pacijentica dr. A i prošle sam godine imala dva IVF-a ali nažalost bez uspjeha! U trećem mjesecu idem ponovo, a što se tiče savjetovanja naručio nas je 18.02. u pol 12 na VV (moramo doći i ja i suprug). Drugo mišljenje mi je preporučio dr. Kunu iz Vinogradske pa sam otišla tamo, predala papire, on je sve naše nalaze pročitao i samo je stavio žig i potpis na papir koji nam je dao dr. A na kojem se traži drugo mišljenje! Evo to je moje iskustvo pa se nadam da sam možda nekome i pomogla

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bok cure,
    evo mene opet s pitanjem. Bila sam prošli četvrtak vaditi hormone 3. dana ciklusa, ali nisam pitala za koliko dana su gotovi ti nalazi pa ne znam je li zna možda tko od vas koliko se čekaju?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Cure, imam pitanje.
    Mogu li se Menopuri naručiti kod socijalnog ginekologa (još nisam iskoristila svojih besplatnih 6 postupaka) ako želim otići u privatnu kliniku u Hrvatskoj?? Odnosno može li se tražiti povrat novaca od HZZO ako ih kupim sama??? Hvala

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

sany22, odgovor na tvoje pitanje je kratko i jasno ne. vrlo brzo, već od sljedećeg mjeseca, lijekovi će se naručivati preko klinika za MPO a ne preko ginekologa vulgaris!

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ksena28, hvala! a što da kažem ja sam uvijek klasa optimist!!
    jel ovo provjerena informacija da će se lijekovi naručivati preko klinika za MPO?! jel to znači još manje postupaka?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj sany22 prvotno napisa
    Cure, imam pitanje.
    Mogu li se Menopuri naručiti kod socijalnog ginekologa (još nisam iskoristila svojih besplatnih 6 postupaka) ako želim otići u privatnu kliniku u Hrvatskoj?? Odnosno može li se tražiti povrat novaca od HZZO ako ih kupim sama??? Hvala
    Ksena ti je već napisala. OD idućeg 01.02. će provjereno lijekovi opet ići preko državnih klinika a ne preko soc. ginekologa.

Ono što možeš napraviti je kupiti privatno lijekove, tražiti račun na svoje ime te to priložiti poreznoj prijavi za 2010 pa imaš pravo na povrat poreza (na dohodak a ne PDV ).

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

to ne znači manje postupaka, za sada nam je odobreno šest besplatnih ali u državnim klinikama. Besplatno znači da se postupak ne plaća kao ni lijekovi za stimulaciju. Ako ideš privatno plaćaš jedno i drugo sama.

Optimistično mi možemo ali s ovakvim zakonskim restrikcijama i optimizam opada, nažalost.

što na kraju može značiti činjenica da se lijekovi dobivaju opet preko bolnica, stvarno ne znam, ali slutim NE samo dobroga

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A izgleda da su skužili da se više lijekova gubi preko socijalnog gin. nego ovako, sigurno su novci u pitanju zašto bi se inače vraćali na staro - oni ne rade ništa da bi nama olakšali

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa
    A izgleda da su skužili da se više lijekova gubi preko socijalnog gin. nego ovako, sigurno su novci u pitanju zašto bi se inače vraćali na staro - oni ne rade ništa da bi nama olakšali
    Prije da su se soc.ginekolozi na kraju ipak izborili za to da s tim nemaju veze.Znam da im od pocetka nije odgovarao ovakav nacin rada.U svakom slucaju pacijentima ce biti lakse jer znamo da su neki soc. ginekolozi cak odbijali narucivati lijekove za stimulaciju pod raznoraznim izgovorima.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa
    Prije da su se soc.ginekolozi na kraju ipak izborili za to da s tim nemaju veze.Znam da im od pocetka nije odgovarao ovakav nacin rada.U svakom slucaju pacijentima ce biti lakse jer znamo da su neki soc. ginekolozi cak odbijali narucivati lijekove za stimulaciju pod raznoraznim izgovorima.
    meni ovo ne miriši na dobro, nikako (

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ma super, s obzirom koliko budžeta im se alocira sad možemo očekivati da će se postupci raditi samo prvih par mjeseci do kada će imati sredstava...

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ova vijest u meni budi dvostruke osjećaje sretna sam zbog nove trudnice i postignuća naših doktora ali s druge strane kad čujem dr.Š kako sad ponosno izjavljuje da ovo nije eksperimentalna metoda jer su ipak uspjeli dobiti 2 trudnoće iz zamrznutih jajnih stanica bojim se za sve nas koji ćemo izvući deblji kraj iz ovakvog zakona

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ova vijest u meni budi dvostruke osjećaje sretna sam zbog nove trudnice i postignuća naših doktora ali s druge strane kad čujem dr.Š kako sad ponosno izjavljuje da ovo nije eksperimentalna metoda jer su ipak uspjeli dobiti 2 trudnoće iz zamrznutih jajnih stanica bojim se za sve nas koji ćemo izvući deblji kraj iz ovakvog zakona
    debeli potpis na mimi

svejedno, iako se najdublje protivim zakonu i opcijama koje nudi, želim reći...svaka čast vv-timu - dokazuju da su najbolji i u takvom jadnom i bijednom zakonu

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Da...njihov uspjeh je samo kap u moru loših strana ovog zakona.
    Međutim, moram se radovati tome što su uspjeli prije njega, a on je svoju priču dao na sva zvona dok su oni bili po strani.

Međutim, obzirom na na mali broj ostvarenih trudnoća, posljedica koje ćemo mi imati zbog čestih postupaka...teško da se može zanemariti činjenica da smo mi pokusni kunići u ovom eksperimentu.
    Dr. Š. je i prije, a i na dalje će govoriti da ovo nije exp. jer se radi o njegovom djelu, ali statistika je protiv njega.
    međutim, obzirom da ministar slijepo sluša samo njega...meni ipak preostaje da se radujem što niti u ovome nije prvi...

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Potpisujem Babel
    Inače, postupak s odmrzavanjem js ulazi u broj 6 besplatnih postupaka. Toliko o državi, ministru, Š,...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bas mi je drago da je upravo na VV doslo do prve trudnoce iz zamrznute jajne stanice! Cestitke VV i prvoj trudnici kojoj je to uspijelo! :D

Na forumu imamo puno njihovih pacijenata i sve si mislim da mora biti netko tko zna nesto vise o ovoj sretnoj trudnici. A mozda nam se sretnica i sama javi? Bilo bi divno cuti iskustvo iz prve ruke!

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa
    Bas mi je drago da je upravo na VV doslo do prve trudnoce iz zamrznute jajne stanice! Cestitke VV i prvoj trudnici kojoj je to uspijelo! :D
    X
    Neopisivo mi je drago da je ipak VV prvi uspio. Čestitam!!!
    Gđi Vesni Roller iz Novog lista , još jedan odličan članak.
    Nadam se rušenju ovog zakona na Ustavnom sudu jer i pored ove 2 trudnoće zamrzavanje js i dalje ostaje eksperimentalna metoda, bez obzira što Š. o tome mislio.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

eto i nas u niskom startu za postupak :D
    bili u petak na pregledu...naoružali se Suprefaktom i ostalim lijekovima , Gonali spremni od prije i samo se čeka 1.dc pa krećemoooo :D
    btw. nema neke gužve gore zasada...mislim da je to zbog pauze u oko Božića...al kad se zahukta ...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Biene prvotno napisa
    Potpisujem Babel
    Inače, postupak s odmrzavanjem js ulazi u broj 6 besplatnih postupaka. Toliko o državi, ministru, Š,...
    :? :? :? :? odmrzavanje makar neuspješno se broji kao jedan od 6 besplatnih postupaka, jesam ja to dobro shvatila?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa
    Potpisujem Babel
    :? :? :? :? odmrzavanje makar neuspješno se broji kao jedan od 6 besplatnih postupaka, jesam ja to dobro shvatila?
    Meni je u prvi mah ovo zvucalo toliko nevjerojatno da sam to naprosto odlucila ignorirati.

Ali sad bas razmisljam, odmrznute jajne stanice nisu isto kao i odmzrnuti embriji. Njih kao prvo treba oploditi, ICSI metodom, sto naravno kosta, a kao drugo treba ih kultivirati do odredjenog stadija razvoja, sto ponovo kosta.

Kada tako razmisljam zapravo vidim neku logiku u tome da ce nam to brojati kao jedan postupak. Ali, to samo pokazuje da je netko prije donosenja zakona toga mozda ipak bio svjestan pa su nas lijepo obmanuli jos i sa pricom o 6 besplatnih postupaka "sto nigdje nema osim kod nas" . Mos mislit!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja se slažem, ali samo djelomično jer se recimo prirodnjaci (ili poluprirodnjaci s klomifenom) NISU brojali kao besplatni postupci iako se i tu radio IVF/ICSI.

Besplatan je bio postupak koliko znam ja samo onaj za koji si koristio lijekove (gonale/menopure) preko HZZO-a.

Šta će biti s onim postupcima kad će se odmrzavati j.s. i neće biti dovoljno dobrih j.s. pa neće ni biti postupka? Da li će i onda to brojati kao jedan od 6 besplatnih postupaka? JAOJ NAMA.... u svakom slučaju

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa
    Šta će biti s onim postupcima kad će se odmrzavati j.s. i neće biti dovoljno dobrih j.s. pa neće ni biti postupka? Da li će i onda to brojati kao jedan od 6 besplatnih postupaka? JAOJ NAMA.... u svakom slučaju
    Meni je dr. A rekao da se postupak s odmrznutim js broji kao postupak, pošto sam ostala :shock: , nisam ga pitala za varijante uspješno/neuspješno odmrzavanje.
    Nakon svega meni nije jasno imamo li mi pravo 6 x naručiti lijekove ili ići 6x u postupak? Prema tome, kamo spada prirodnjak s klomifenom, postupak s odmrznutom js? :?

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mislim da se u postupak može ići koliko dozvoljava medicinska indikacija , samo što se 6 puta(upitno kojih?) ne plaća a dalje plaća...

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nakon svega meni nije jasno imamo li mi pravo 6 x naručiti lijekove ili ići 6x u postupak? Prema tome, kamo spada prirodnjak s klomifenom, postupak s odmrznutom js? :?
    Mislila sam na što se odnosi 6 besplatnih postupaka, na 6x naručivanja lijekova ili 6 postupaka, znači i klomifenski, a prema tome i odmrzavanje js?

trunčicabalunčica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno TREBA MI HRPA INFORMACIJA, POMAGAJTE!

Ajme nama sa ovakvim zakonima.
    Čitam tu malo i ništa ne kužim... pami pomognite ako znate.
    Ja i moj dragi iza sebe imamo 3 neuspjela pokušaja potpomognute u Sloveniji (Postojna-Ljubljana). Nakon što skoro već 2 god nismo bili u postupku, razmišljamo da je možda vrijeme da probamo ponovno.
    Moj dragi ima azzospermiju (u ejakulatu nema plivača), a ja jako slabo reagiram na stimulaciju (recimo sa 30 ampula menopura u zadnjem postupku, imala sam 5js, od toga 3 dobre, a na kraju se samo 1 nastavila djeliti i bila dobra za transfer).
    Od stimulacije sam dobila hrpu cisti u dojkama, i ma da moja onkologica kaže da mogu ponovno uzimati hormone, moj se dragi tome užasno protivi i on bi da idemo u prirodne postupke :? što meni zvuči nemoguće s obzirom da nemamo spermije na raspolaganju tek tako, već su nađeni biopsijom.
    On bi htio da za svaki taj prirodni postupak njemu punkcijom nađu plivače ako je to moguće (dr. u Sloveniji kaže da nije). Pa je njemu sinulo da potraži savjet na VV kod dr. Čolka (ili nekog drugog ako mislite da bi bio bolji izbor?)
    Danas smo zvali na VV i rekli su da moramo poslati uputnicu faksom ili mailom da nam daju termin...
    e sad moja pitanja:
    Da li i ja trebam uputnicu jer će i mene pregledati? Koji je po vama dr najbolji izbor za pitanje azzo na VV? Šta ako nismo u braku i kakva su to savjetovanja? I mišljenje kojeg drugog doktora bi nama trebalo za postupak? Milamajko koji užas je ovaj zakon glupi, pa to nije normalno!
    Mi nismo iz Zg, udaljeni smo 300km, pa bi mi dobro došli svi potrebni savijeti što od dokumentacije treba ponijeti i da li se folikulometrije rade isključivo kod njih ili bi mogla i tu obavljati kod moje gin? Ma da imam tri postupka iza sebe, meni se ovo sve čini toliko komplicirano kao da nikad nisam bila.

maya3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Drage moje suborke kao prvo pozdrav svima trebala bih vašu pomoć; ako ima koja od vas 4-5 ampula gonala-F da joj je ostalo od stimulacije meni trebaju. situacija je grozna nema ljekova za naručiti a meni stvarno trebaju unaprijed se zahvaljujem i naravno ja bih se odužila...

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I mene zanima ovo sa naručivanjem kod androloga ???
    Danas sam zvala da naručim MM za kontrolu i rekli su mi da nema više naručivanja preko telefona nego treba faksirati zadnju povjest bolesti, ili doći osobno, ili poslati mailom. Valjda bi ja trebala radit 250 km samo da ga naručim :? :? :?

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bok cure
    trebala bi vadit krvnu grupu i rh faktor kao i markere na hepatitis pa sam dobila uputnicu za VV, je li zna koja di se to tamo radi? Ja sam htjela u Petrovu 3, ali ne znam zašto dr. mi je dala uputnicu za VV.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj mazica79 prvotno napisa
    Bok cure
    trebala bi vadit krvnu grupu i rh faktor kao i markere na hepatitis pa sam dobila uputnicu za VV, je li zna koja di se to tamo radi? Ja sam htjela u Petrovu 3, ali ne znam zašto dr. mi je dala uputnicu za VV.
    Radi se u Petrovoj 3. Traži novu uputnicu.

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

trunčicabalunčica svakako DA za VV, ali ajde odite prvo naručiti se kod dr. L...nekako iz vlastitog iskustva i još nekih saznanja sa strane nemam baš neko pozitivno mišljenje o dr.Čolku...nazovi dr. L i naruči se odite sa svim papirima kaj imate i onda neka vam on kaže šta dalje i ako treba traži razgovor sa biologicom, ona je ta koja izvlači spermiće za postupak ne Čolak, on samo mrcvari...

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj maya3 prvotno napisa
    situacija je grozna nema ljekova za naručiti a meni stvarno trebaju unaprijed se zahvaljujem i naravno ja bih se odužila...
    Kako misliš nema Gonala za naručiti? U ljekarnama ili preko soc.ginekologa?
    Ja isto moram naručiti pa sam se sad zbedirala..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

trunčica i ja bi ti savjetovala, nazovi 2353-893 dr. L. i odite oboje kod njega sa svom dokumentacijom. on, ako jos nesto smatra da treba napraviti reci ce ti. a onda eventualno colaku ako te on posalje.
    a za savjetovanje , to se radi na VV od 11,30 do 12,30 i narucuje se kod sestre. ako nisi iz zgb onda ti je mozda jednostavnije to napraviti u svom gradu u obiteljskim centrima. tamo se ne placa. a drugo misljenje, pa imas ga vec iz slovenije kad si tamo bila u postupcima.

i na kraju sretno!

maya3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj mmaslacak prvotno napisa
    Citiraj maya3 prvotno napisa
    situacija je grozna nema ljekova za naručiti a meni stvarno trebaju unaprijed se zahvaljujem i naravno ja bih se odužila...
    Kako misliš nema Gonala za naručiti? U ljekarnama ili preko soc.ginekologa?
    Ja isto moram naručiti pa sam se sad zbedirala..
    soc, ginići nemaju više ništa s našim ljekovima sve naručuju mpo ginekolozi

dudadudaduda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Od kad je to počelo da soc. ginekolog ne naručuje lijekove , ja sam bila kod svoga prije tjedan dana i rekao mi je da će mi narućiti lijekove samo da ga nazovem tjedan prije nego što će mi trebat i za tri dana dobijem lijekove ,uzeo si je papir i fotokopiro šta mi je dao dr.A. E sad me pomalo hvata panika da nebi bilo kasno ne bi htjela da mi ovaj ciklus sve propadne ,moželi mi neko reći šta da radim dali da zovem W.i pitam da mi oni onda naruće lijekove ili ću zvat svoga soc.gin. pa da vidim dali će mi narućiti menopure,klomifen sam već dobila.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj dudadudaduda prvotno napisa
    Od kad je to počelo da soc. ginekolog ne naručuje lijekove , ja sam bila kod svoga prije tjedan dana i rekao mi je da će mi narućiti lijekove samo da ga nazovem tjedan prije nego što će mi trebat i za tri dana dobijem lijekove ,uzeo si je papir i fotokopiro šta mi je dao dr.A. E sad me pomalo hvata panika da nebi bilo kasno ne bi htjela da mi ovaj ciklus sve propadne ,moželi mi neko reći šta da radim dali da zovem W.i pitam da mi oni onda naruće lijekove ili ću zvat svoga soc.gin. pa da vidim dali će mi narućiti menopure,klomifen sam već dobila.
    zovi svog soc. ginića, možda je već naručio. U međuvremenu su navodno svi domovi zdravlja dobili takav dopis da od 01. veljače distribucija lijekova ne ide preko njih nego preko MPO bolnica. OVO JE PROVJERENO.

trunčicabalunčica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

kata.klik i nevena, HVALA na informacijama. Budemo onda uzeli uputnice tu kod naših dr, pa poslali faxom na VV da nam daju neki termin kod dr L. da čujemo njegovo mišljenje.
    Nego, čitam tu nekoliko stranica unazad da curama nisu ni samo j.s. zamrzavali tu kod nas. :shock: pa ja sam u totalnom šoku... oni bi moje jedva dobivene j.s. bacili? :shock: a šta to znaći da ni plivaće mm nebi zamrznuli? :shock: kao da ih imamo za bacanje!?
    Očaj! Ovaj zakon je očaj! kAKO NAM TO MOGU RADITI?!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj trunčicabalunčica prvotno napisa
    kata.klik i nevena, HVALA na informacijama. Budemo onda uzeli uputnice tu kod naših dr, pa poslali faxom na VV da nam daju neki termin kod dr L. da čujemo njegovo mišljenje.
    Nego, čitam tu nekoliko stranica unazad da curama nisu ni samo j.s. zamrzavali tu kod nas. :shock: pa ja sam u totalnom šoku... oni bi moje jedva dobivene j.s. bacili? :shock: a šta to znaći da ni plivaće mm nebi zamrznuli? :shock: kao da ih imamo za bacanje!?
    Očaj! Ovaj zakon je očaj! kAKO NAM TO MOGU RADITI?!
    Dobrodošla u Hrvatsku realnost

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja bi se samo nadovezala da navodno ipak zamrzavaju j.s. na Vuku ali čini se ipak vrlo rijetko. E sad... po kojim kriterijima neke jajne stanice budu ocijenjenje kao vrlo dobrima i idu u zamrzavanje a koje su ocijenjene kao nedovoljno dobre pa se bacaju. :?

Imate recimo Romanicu čije su jajne stanice zamrznute i koja čini mi se u ožujku ide u postupak s odmrznutim j.s. Također nemojte zaboraviti da je Vuk Vrhovec očito uspio doći do trudnoće iz zamrznute jajne stanice (tako bar piše u novinama), ali je sve to uglavnom nedovoljno (jedna trudnoća u 6 mjeseci!). Ali dajte cure drage, čitajte malo dnevne novine, prosurfajte malo, pratite vijesti na TV-u, odite i na drugi pdf "Građani i građanke protiv MPO zakona" http://www.roda.hr/forum/viewforum.php?f=100, informirajte se! Ovdje se radi o vašim pravima, ovdje se radi o zakonu koji se direktno tiče vas kao pacijente, ovdje se radi o zakonskim odredbama koje direktno utječu na vaše postupke a sad se čini i na način pribavljanja lijekova a zakon koji sadrži ovakve restrikcije koje su u Europi apsolutno nezamislive je definitivno već donio pad uspješnosti postupaka potpomognute oplodnje.

Dr. A. bar po mom iskustvu i praćenju foruma ide s blagim stimulacijama kako bi došao do malog broja j.s. koje će onda oploditi, tako da ne mora ni bacati ali ni ne ide na zamrzavanje (correct me if i am wrong), dok dr. L. ide na blage ali kod nekih pacijentica i na pune stimulacije (bar koliko sam ja čitala i čula na VV-u). Mislim da je Romanica pacijentica upravo dr. L.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Juce sam prezivjela svoju prvu punkciju (3 folikula, 1js, sutra cu vidjeti jel bu sto od transfera.......A ovo koji dr kako radi nebi generalizirala: ja jesam kod dr A, ali je samnom juce bila i cura koja je dobila 13 js, pa ce ih zalediti. Ok, mozda je ona tako reagirala i na slabiju stimulaciju..Sta mogu kad ovi moji jajnici..joj nikako ne rade- ja sam se bojala da nebude nijedna stanica!! Bas je ovo sve stresno i tesko !! Drzmo se!

nata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    123

Početno

Cure, dali je još uvijek uobičajena praksa, kad si u postupku da se ujutro samo čeka prozivka doktor bez javljanja kod sestre?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure moje, mene zanima da li je naš vrli ministar ispunio obećanje i u vezi anestezije kod punkcije. Pošto se on hvali sa svime i svačime i ničim konkretnim i pametnim

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

curke ja napravila briseve i papu i sutra kod dr.L na dogovor..
    nadam se da ću uskoro krenut konkretno u postupak
    svima želim sreću....

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Filipah prvotno napisa
    Cure moje, mene zanima da li je naš vrli ministar ispunio obećanje i u vezi anestezije kod punkcije. Pošto se on hvali sa svime i svačime i ničim konkretnim i pametnim
    Ne kod punkcije nema anestezije,
    Sve ide po novom zakonu što je protiv nas jedino to ide po starom

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj nata prvotno napisa
    Cure, dali je još uvijek uobičajena praksa, kad si u postupku da se ujutro samo čeka prozivka doktor bez javljanja kod sestre?
    mislim da da .. bar je tako bilo u 11 mjesecu.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa
    Citiraj nata prvotno napisa
    mislim da da .. bar je tako bilo u 11 mjesecu.
    I ja mislim da da osim ako dolazis na prvi uzv u postupku, tada se prvo javis sestrama i predas uputnicu.

nata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    123

Početno

Šiškice, RuziceSB - hvala.

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Bok cure.
    Evo ja se jučer vratila sa punkcije.Dosta boli bar mene.Nažalost nema ništa ni jedna jajna stanica.Od nas 6 kod 3 nije bilo ništa.Tako da ja nisam ni stigla do toliko očekivanog svog prvog postupka.Baš sam tužna.Potrošila sam 10 klomifena i 6 gonalfa.Sad iduća šansa tek u 5.mjesecu.
    Posljednje uređivanje od Ela28 : 28.01.2010. at 19:25

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A joj baš mi je žao Ela28:sad:

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •