Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cure bok,
    redovno vas pratim, mada se ne javljam. Idem u 2/10 na prvi IVF, kod dr L. Zanima me vaša iskustva s bolovanjima kod IVFa. Koliko obično dana to bude, da li ti dr. napiše preporuku ili ti odredi primarni doktor, itd. Naime , moram to dobro zakamuflirat u firmi, pa čisto da znam kak da se izorganiziram.

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj TroYa prvotno napisa Vidi poruku
    Cure bok,
    redovno vas pratim, mada se ne javljam. Idem u 2/10 na prvi IVF, kod dr L. Zanima me vaša iskustva s bolovanjima kod IVFa. Koliko obično dana to bude, da li ti dr. napiše preporuku ili ti odredi primarni doktor, itd. Naime , moram to dobro zakamuflirat u firmi, pa čisto da znam kak da se izorganiziram.
    Dobrodosla draga TroYa i brzo se prebacila na trudnicki podforum.

Bolovanje otvara ljecnik opce prakse prema naputku specijalista. Ja sam samo dosla sa uputnicom i nalazima (povijest bolesti sam morala kopirati i ostaviti docu kopiju). Duljina bolovanja propisana je pravilnikom (N97, zenska neplodnost 14 dana, N98 komplikacije pri MPO 21 dan) ali naravno doktor moze produljiti bolovanje ukoliko to specijalist preporuci. Ja sam konkretno bila 4 tjedna na bolovanju ali samo iz razloga sto sam iz Du pa nisam mogla putovati Du-Zg svako dva-tri dana na folikulometriju tijekom stimulacije. Inace bi mi dva tjedna bila skroz dovoljna.
    Neka ti veljaca bude plodna! SRETNO! :wink:

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno smjestaj u zg

Zna li netko za zgodan (i povoljan naravno) smjestaj u blizini VVa? Nesto sto bi mogla iznajmiti na 3 tjedna, mozda cak i neki B&B, pansion.... Prvi put sam koristila smjestaj kod rodbine ali ovo proljece bi pokusala naci nesto gdje bi bila sama. Nisam nezahvalna da me ne shvatite krivo ali treba mi mir...
    Mozete kontakt na PP.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Na VV imaju adrese osoba koje iznajmljuju-pitaj sestre one će ti dati

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li netko za zgodan (i povoljan naravno) smjestaj u blizini VVa? Nesto sto bi mogla iznajmiti na 3 tjedna, mozda cak i neki B&B, pansion.... Prvi put sam koristila smjestaj kod rodbine ali ovo proljece bi pokusala naci nesto gdje bi bila sama. Nisam nezahvalna da me ne shvatite krivo ali treba mi mir...
    Mozete kontakt na PP.
    Naslov: smještaj
    • Gotesmann Nada 01 2431 003; 0915046874 Dugi dol 24
    80 kn dan po osobi, dijeli se kuhinja i kupatilo.

• Kovač Vlatka 01 2431 205 Dugi dol 28

• Babić Vlatka 01 2431 109 Dugi dol 32a
    neka starija žena sama je.. živi s gostima u istom stanu..100 kn dan po osobi cijena.

• Benić Đurđa 01 2431007, Dugi dol 6.
    100 kn dan po osobi, dijeli se kupatilo i kuhinja.

• MIhalko Katarina 01 2330 -891,0981828707 Pokornoga 14.
    220 kn dan po apartmanu, kuhinja se dijeli.

• Maksimir, novonamješteni apartmani, parking, blizina bolnica, cijena dnevnog najma 250 kn/dan, Oboj.
    telefon: 091/2342-335

• ZAGREB superkomf. luks sobe i apart. tuš WC sat klima internet parking TV bazen, već od 195kn + doručak. (350 KN/dan DVOKREVETNA)
    http://www.vila-marija.info, Potočka 18 Dubrava,telefon: 01/2917-928

• Zagreb, apartman kompletno opremljen izvrsna lokacija, tramvajska zona od 3 na više dana . Jordanovac 3.
    telefon: 098/9009-432
    Jedna lukava stranica :
    http://www.hellotourist.net/keresese...e.php#eredmeny

valjda smijem ovdje staviti da i ostale cure vide ovo mi stoji u INBOX-u odavdu

SRETNO

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Danas sam dobila nalaze od pretraga, Hbs i anti Hbc je negativno a kod anti Hbs piše <5 mUI/ml, da li netko zna šta to znači. Malo me kopka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •