Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

curke je li netko od vas bio na pravno-psihološkom savjetovanju na VV-u? Kako to izgleda i koliko dugo se čeka za termin? Hvala unaprijed.

Svima puno vibrica do neba za uspješne postupke, velike bete, pozitivan duh ~~~~~~~~~~~~~~~~

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

[QUOTE=Tibi;1531987]curke je li netko od vas bio na pravno-psihološkom savjetovanju na VV-u? Kako to izgleda i koliko dugo se čeka za termin? Hvala unaprijed.

Svima puno vibrica do neba za uspješne postupke, velike bete, pozitivan duh ~~~~~~~~~~~~~~~~ [/QUOTE
    Za pp savjetovanje se naručiš kod sestre, ne znam koliko se dugo čeka, mislim da ide dosta brzo. Savjetovanje je od 11,30 do 12,30. Psihologica je ok, uđete ti i TM, ona vas pita o dosadašnjim postupcima, uglavnom ugodan razgovor od 15 min.
    Pravnica govori ono što mora, o zakonu i još svašta, no ja nju baš iskreno i nisam slišala.
    Dobijete njihove potpise na formulare i to ide u karton.
    Sretno.

mimimuc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bokić, curke , trebam pomoć i savjet .

Pitam u ime cure koja nije na forumu. Na povijesti bolesti joj je pisalo naručiti 10 Menopura , ali ona je potrošila 13 , 3 su joj dali na VV , i rekli su da ta 3 mora vratiti , da njen gin. naruči ako će joj HZZO to odobriti , ako ne mora ih kupiti . Kakva je inače bila gore praksa , jel se moralo vračati to kaj su oni pikali kome je falilo ?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja nisam morala vratiti. 30 sam dobila od prim. gin. i dva su mi dali gore. Ne znam da je netko morao vraćati. Nešto novo sad?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nisam morala vratiti. 30 sam dobila od prim. gin. i dva su mi dali gore. Ne znam da je netko morao vraćati. Nešto novo sad?
    30 je bilo max koliko smo mogle dobit na račun HZZO-a, a sad se situacija promjenila
    ovo šta je mimimuc napisala ima logike i mislim da sam čak ja upozorila da bi se to u ovim blagim stimulacijama moglo događat

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj mimimuc prvotno napisa Vidi poruku
    Bokić, curke , trebam pomoć i savjet .

Pitam u ime cure koja nije na forumu. Na povijesti bolesti joj je pisalo naručiti 10 Menopura , ali ona je potrošila 13 , 3 su joj dali na VV , i rekli su da ta 3 mora vratiti , da njen gin. naruči ako će joj HZZO to odobriti , ako ne mora ih kupiti . Kakva je inače bila gore praksa , jel se moralo vračati to kaj su oni pikali kome je falilo ?
    meni je u prošlom postupku falilo dva gonala(moja krivica,razbila ampule).
    posudile mi sestre a dr.mi je napisao da smo iskoristili 14 a ne 12 gonala kolko je bilo naručeno,to sam odnesla svom gin.i bez problema mi izdao još dva gonala koja sam vratila na VV.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •