I ja bila na laparaskopiji ali zbog endometrioze isto se vratila. Prošla 3 AIH i 5 IVf-ova
Ja sam sad u iščekivanju Maribora,, sretno sutra
I ja bila na laparaskopiji ali zbog endometrioze isto se vratila. Prošla 3 AIH i 5 IVf-ova
Ja sam sad u iščekivanju Maribora,, sretno sutra
Pozdrav svim curama!Čitam vas duže vrijeme..nekako sam imala osjećaj da ću vam se pridružiti
Ja 11.03. idem tek na prvi pregled na VV i nemam pojma kako će to sve izgledati.Koliko god sam uzbuđena toliko se i bojim šta će još naći da nije ok.
Znam da ste sve već duže vrijeme u postpku ali da li mi može tko reći koliko vremenski prođe od prvog pregleda do prvog postupka bilo AIH ili nešto drugo.
Dosta nalaza imamo,kod mene sve ok (hsg nisam još radila) a dragi asthenoteratozoospermia.Hvala i sretno svima!
Petronjela dobro došla,
moraš znati da na VV priznaju samo nalaze svojeg laba, pa ćeš ti hormone, a TM spermiogram, morati obaviti u labu na VV-u. Nalazi spermiograma i kod androloga pregled za TM, na to se nažalost izgubi par mjeseci.
Dalje ovisi o dijagnozi, ako zbog muževog spermiograma niste kandidati onda nećeš trebati ići na HSG, za IVF prohodnost jajovoda nije bitna.
Sretno.
Biene hvala na brzom odgovoru.Znala sam za nalaze da vrijede samo kod njih pa se dragi već naručio za androloga i obavio spermiogram na VV-u.Jedino nisam hormone kod njih rješila.
Nisam shvatila za spermiogram..ako je on loš onda nismo kandidati za AIH?
Upravo tako, iako je meni (imamo istu dijagnozu) dr. A rekao da napravim HSG u slučaju da mi pukne folikul prije punkcije da ipak možemo na AIH, ali ja sam to shvatila da je to moja dobra volja. Ipak, napravila sam HSG, ali za to imaš vremena. Pričekaj što će ti dr. reći. Vjerojatno će ti reći da 3 dc. izvadiš hrmone, a muž dodatne pretrage (još jedan detaljniji speriogram i hormone), te sa svim nalazima dođeš 3.dc za koji mjesec te naruči. Nalazi od muža stignu doma za nekih 3,4 tjedna a tvoji će biti u tvom kartonu(to ja nisam znala pa sam još tjednima iščekivala).
heej evo i mene...jučer sam bila po štopericu i sutra imam punkciju...imam 4 folikule a sad što ispadne iz toga ćemo vidjeti...malo me strah toga ali preživjet ću kao i sve ostale...sve vas pozdravljam![]()
lavko ja sam obavila HSG na merkuru kod dr. Radić, s uputnicom. Vjerujem da ce ti jos druge cure odgovoriti za još neke opcije. Sretno