Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Upravo tako, iako je meni (imamo istu dijagnozu) dr. A rekao da napravim HSG u slučaju da mi pukne folikul prije punkcije da ipak možemo na AIH, ali ja sam to shvatila da je to moja dobra volja. Ipak, napravila sam HSG, ali za to imaš vremena. Pričekaj što će ti dr. reći. Vjerojatno će ti reći da 3 dc. izvadiš hrmone, a muž dodatne pretrage (još jedan detaljniji speriogram i hormone), te sa svim nalazima dođeš 3.dc za koji mjesec te naruči. Nalazi od muža stignu doma za nekih 3,4 tjedna a tvoji će biti u tvom kartonu(to ja nisam znala pa sam još tjednima iščekivala).

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj amariya prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo tako, iako je meni (imamo istu dijagnozu) dr. A rekao da napravim HSG u slučaju da mi pukne folikul prije punkcije da ipak možemo na AIH, ali ja sam to shvatila da je to moja dobra volja. Ipak, napravila sam HSG, ali za to imaš vremena. Pričekaj što će ti dr. reći. Vjerojatno će ti reći da 3 dc. izvadiš hrmone, a muž dodatne pretrage (još jedan detaljniji speriogram i hormone), te sa svim nalazima dođeš 3.dc za koji mjesec te naruči. Nalazi od muža stignu doma za nekih 3,4 tjedna a tvoji će biti u tvom kartonu(to ja nisam znala pa sam još tjednima iščekivala).
    Hvala na odgovoru..Cure zlatne ste!Pusa

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

heej evo i mene...jučer sam bila po štopericu i sutra imam punkciju...imam 4 folikule a sad što ispadne iz toga ćemo vidjeti...malo me strah toga ali preživjet ću kao i sve ostale...sve vas pozdravljam

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj amariya prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav, može pitanje vezano uz HSG? Ja sam eto u početnim pretragama na VV i moram obaviti UZV HSG. Da li si ti obavljala ultrazvučni HSG i gdje? Pokušavam doznati u kojim bolnicama u Zg se obavlja...

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

lavko ja sam obavila HSG na merkuru kod dr. Radić, s uputnicom. Vjerujem da ce ti jos druge cure odgovoriti za još neke opcije. Sretno

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

pozdrav svima... ovako biologica je bila tamo, ja sam prva ulazila na et i vidjela sam je ali je odmah otišla. za HSG sam ja išla privatno,1400 kn, jer se doktori nisu mogli odlučiti dali treba ili ne pa sam to obavila na svoju ruku i platila jer sam smatrala da nema smisla da idem na inseminacije ako to nije u redu. ja sam test napravila danas i prvo kad sam gledala iz daleka nisam vidjela ništa,uzela sam ga da ga bacim kad ja vidim ima neka sjena, ja ga ostavim na ogledalu,nazove me mm i kazem ja njemu ništa on razočaran ja odem i pogledam test nakon nekih 15-20 min kad ono crvena crta ne baš jako tamna ali se vidi.. e sad ako me test za... uglavnom mislim da je prerano da bi bila lijepa crta,meni je danas 11 dan nakon et. nikada mi se još nije dogodilo da sam vidjela tako crtu a ona poslije stvarno bila tamo zato se nadam....

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Tenks! Usput još samo, koliko si čekala na pretragu nakon što si se naručila?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •