Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

jo ja idem isto kod dr L i u srijedu su mi radili punkciju ali mi ne traži nikakve papire, a ja se pravim luda da neznam dali treba ili ne...tamo idem već godinu dana..neke ženske kažu da kod dr A trebaju papiri bez obzira dali ste stari ili novi...sada neznam što će kasnije tražiti...
    inače, izvadio mi je 4 folikule od čega su ispale 2 J.S...nadam se da će mi ih obe vratiti...ne mogu dočekati sutrašnji dan...jako sam uzbuđena...to mi je prvi puta...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

moja prijateljica koja nije na forumu je kod dr. A već godinu i pol (još nisu stigli do postupka), naručio ju je 3dc sad u 2. mjesecu da dođe sa lijekovima. Obzirom da joj njen gin nije htio naručiti lijekove jer ih sad od 01.02. osiguravaju klinike za mpo zvala je neki dan gore da pita za te lijekove i dr. A joj je rekao da mora obaviti ta savjetovanja i onda mu se javiti. Prvi termin za naručiti se za ta savjetovanja je u 4. mjesecu
    naravno da je poludila jer ima osjećaj da je zavlače već nekoliko mjeseci i odlučila promijeniti kliniku. To je stvarno prestrašno, jasno mi je da to traže sve nove kad već ovaj glupi zakon tako nalaže ali ona je bila naručena za postupak i sad su je vratili na početak

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •