Stranica 31 od 42 PrviPrvi ... 21293031323341 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Tenks! Usput još samo, koliko si čekala na pretragu nakon što si se naručila?

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Čestitam larivan, ja sam prije radila ranije test, a sad me nekako strah razočaranja. Nekako mi je lijepo živjeti u iluziji, ali sad si me malo poljuljala jer smo isti dan išli na tranfer, a na punkciji sam bila dan prije tebe. Još ću razmisliti. Uglavnom, sretna sam radi tebe, a bit će i dr. A.
    Što se tiče HSG, nisam iz Zg, pa sam ga ja rješavala u svojoj bolnici, ali čula sam da su neke rješavale na Rebru a to privatno radi i dr. A u Nemetovoj.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Drage moje, danas vadila betu (moj prvi transfer je bio 28.1.) i ona je 1706. Kaže dr A da je to tudnoća))) Ispuniću anketu!! Samo da se oporavim od šoka-nemam nikakvih simptoma čitavo ovo vrijeme iza transfera, tako da sam se bila pomirila sa beticom 0. Još uvijek gledam u nalaz i tražim štamparsku grešku.. Test za trudnoću ne želim ni primitiu ruke jer sam se sinoć sjetila koliki su završili u smeću , a ja ih oplakala, bez ikakve druge crte. Pozdrav!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

OOO, vidim da sam konačno dobila potpis!! Pa moram ga mijenjati

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Blondy, čestitam, imaš veliku betu. Koliko ti je vraćeno embrija? Kad si radila test? Kako sam shvatila, jučer si radila test?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Moji jajnici su policistični, od 3 folikula nađena 1 js, ta ista mrvica je dočekala transfer i vraćena je!! Betu sam danas radila, no kako sam iz manjeg grada (tu sam je vadila jutros), pitali su me želim li ranije nalaze - tako da su bili gotovi u 12, a ja ih pokupila poslije posla! I evo još dolazim k sebi!!

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

blondy da i ovdje malo poskočim za tvoju beturinu

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cestitam blondy1

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

larivan ~~~~~~~~~, ali nekako vjerujem da je to - to
    blondy1 super ti je beta, čestitam
    cure puno pozitivnih vibracija za uspješne postupke ~~~~~~~

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

lavko i ja sam radila HSG na Merkuru, čak nisam morala dugo ni čekati od naruđbe, nekih dva dana...nazove se na ginekologiju, neka sestra Ljiljana je tamo koja me naručila...kaže ti što trebaš imati od nalaza...meni su bile jako dobre...i to sam tamo slučajno nazvala da pitam dali to rade samo da ne moram kod privatnika davati toliku lovu još i za to...

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Blondy,cestitam!!

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Najprije blondy1 čestitke!! To je tako lijepo! Ja sam isto PCOS i uvijek me razveseli ovakav uspjeh, jer sam se naslušala priča i priča o PCOS-u..

snow.ml hvala na info, idem ja definitivno na Merkur, tamo sam već bila na pregledima par puta i svi su mi bili ok. A i ne čeka se dugo, ja mislila da je to mjesecima...super. I da, neću dat privatniku lovu koju ionak dajem svaki mjesec za zdravstvo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

blondy cestitam

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

blondy čestitam...tako se silno nadam da će i meni biti takva beta za 15-tak dana...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hej amariya evo da se javim,taj test mi ne ulijeva toliko povjerenja. ipak mi je danas 11 dan a i moji embriji su vračeni nakon 2 dana. sve se više bojim,mislim da ću ovih 5 dana do bete biti na iglama,mnogo testova sam do sada bacila,nikada mi se ovo nije desilo,evo gledam u test obje crte su i dalje tu,malo posvjetljene ali se vide ali jako me strah,nevjerujem... mislim da ću biti jako razočarana ako beta bude 0....

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

blondy čestitam!!!!!!!!!!
    amariya sječam se da smo tamo stajale u redu i cure koja je pokazivala papir... ne sječam se dobro ali mislim da znam koja si.... ti mene znaš?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Blondy čestitam

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

laarivan1 ~~~~~~~~~~~ da ß bude lijepa i da test ne vara
    blondy cestitam

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Joj ne znam točno. Znam 2 cure koje su išle na punkciju sa mnom i sjećam se jedne koja je puno pričala ali ona je imala 1js i sjećam se jedne koja je htjela da zajedno uđemo kod sestre, pa sam ja rekla da ulazimo 1 po 1... Da li si to ti?

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Blondy još jednom čestitke, vau koja beta!!!!! Htjedoh te pitati da li si u ovom postupku, prije vađenja bete radila kućni test?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

amariya draga ja sam ona crna,dosta mladaniža,mršava. na početku sam dosta čekala pred vratima biologice jer nas je par zaboravila prozvati za et.

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Larivan1, da, nažalost,sjećam se kako su nas zaboravili prozvati. Da li možda imaš cirkon na zubu?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hehe nemam.... imas pp od mene uspjela sam ti poslati pa čemo pričati....

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj amariya prvotno napisa Vidi poruku
    Blondy još jednom čestitke, vau koja beta!!!!! Htjedoh te pitati da li si u ovom postupku, prije vađenja bete radila kućni test?
    Drage moje, hvala vam svima od srca!! Znate da vam svima zelim barem istu ili duplu sreću!!! Amariya: ja sam te nesretne testove morala raditi kad bi mi doktor rekao(prije neke terapije), jer mi zbog PCOSa ciklus traaaaje i po 40 dana, iako sam ja osjećala da su anovulatorni....Ne vežu me lijepe uspomene za te štapiće i ne, nisam ga radila u postupku, čekala sam betu. No, kako mi je ovo prvi postupak (znate kako je prvi put, ništa još pravo ne znaš, improviziraš), ja sam se glupača vratila na posao, tamo me dočekalo svega, zaostataka, i kako sam letala tih dana, nisam stigla puno razmišljati o ishodu.. No, simptoma nemam ni danas, pa čekam sutra kad idem ponoviti test-ja sam bila u šoku jer sam se nekako pomirila da to sve nisam odigrala kako treba i očekivala sam negativnu betu. E, stvarno me šokiralo, pa jedva sam se dovezla kući, ja sam vas shvatila da je ok oko 100, i odmah mislila da nešto nije u redu (vanmaterična-odmah negativno, zvala dr A-a on rekao da je to SUPER! Puse, puse!!

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj larivan1 prvotno napisa Vidi poruku
    hehe nemam.... imas pp od mene uspjela sam ti poslati pa čemo pričati....
    Larivan imaš pp

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Može li mi netko opisati kako izgleda pravno, a kako psihološko savjetovanje na VV.
    Npr. koliko traje, o čemu razgovarate, da li što popunjavate (testovi, upitnici i sl.)...
    Unaprijed hvala

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Navodno je netko rekao da dr.A idući tjedan nema na VV, jel itko zna jel ta informacija točna?

I jel tko zna od kad do kad imaju godišnji za Uskrs?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa Vidi poruku
    Može li mi netko opisati kako izgleda pravno, a kako psihološko savjetovanje na VV.
    Npr. koliko traje, o čemu razgovarate, da li što popunjavate (testovi, upitnici i sl.)...
    Unaprijed hvala
    E,ovo i mene zanima! Da se pripremimo s čim će nas daviti.!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure, imam jednu molbu za sve vas koji idete u stimulirane postupke. Kako to sada ide na kraju s narucivanjem ljekova, dali je VV vec poceo davati lijekove ili je jos uvijek neko razdoblje prilagodbe? AKo je netko bio sad nakon 01.02. u stimuliranom postupku, dali ste dobili ljekove bez problema na VV?

Hvala svima.

I onako rudarski sretno svima!

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

nevena meni je prvo sestra išla provjeriti dali mi je upisana neka šifra i nakon toga mi je sama dala inekcije...a rekla je ako nemam tu neku šifru da bi morala sama kupiti...na svu sreću nisam...

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    Navodno je netko rekao da dr.A idući tjedan nema na VV, jel itko zna jel ta informacija točna?

I jel tko zna od kad do kad imaju godišnji za Uskrs?
    nitko ne zna!!!!??? pomagajte!!!!!!!!!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Šiškice, pa najlakše ti je gore nazvati sestre....

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Upravo zovem i još uvjek se javlja automatska sekretarica..
    A meni ruke štrikaju i ne mogu vjerovati da je ovako teško pokrenuti odlaske i novi postupak..

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

a razumijem te potpuno , i meni je tako, puno snage ti želim za dalje...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    nevena meni je prvo sestra išla provjeriti dali mi je upisana neka šifra i nakon toga mi je sama dala inekcije...a rekla je ako nemam tu neku šifru da bi morala sama kupiti...na svu sreću nisam...

Hey Snow, mislim da si ti bila samo s klomifenima, zar ne? Mislim da Nevena misli na lijekove za stimulaciju, dakle na gonale ili menopure. Ti su se lijekovi do prije 2 tjedna dobivali preko socijalnog ginekologa, morao si naručiti pa bi ih dobio za koji dan ili tjedan. Sada od 01. veljače naručivanje lijekova je opet prebačeno na klinike. Mislim da Nevenu zanima da li se ti lijekovi dobivaju na Vuku bez problema....

Injekcije koje ti spominješ su vjerojatno ovitrelle ili choragon?

Uglavnom. Snow... SRETNO!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

thanks snow.ml. znaci daju ljekove oni.

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

da ja sam bila samo na klomifenima tako da neznam što se događa sa radnjama prije...ja sam dobila inekcije poslje transfera...tako da će ti se morati još netko javiti...

Kadauna hvala ti...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da da kaduna imas pravo , mislila sam na pravi stimulirani postupak. Klomifeni se racunaju kao prirodni jel tako? Mislim da je Milivojeva zena bila u stimuliranom nakon 01.02. i da je primila 70 gonala pa mozda se on javi

weather avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

nevena ja sam sada u postupku sa Menopurima i imala sam 30 ampula naručenih kod svoje ginekologice, a kada mi je falilo samo su mi bez problema dali na VV još 6 i ne trebam ništa vraćati. Ima još jedna novina, ograničili su im broj punkcija po danu. (mislim da već znaju kako tome doskočiti)

weather avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Malo sam zbrčkala ove poruke, sorry

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

weather, ako sam dobro shvatila te Menopure si imala narucene jos od prije tj. prije 01.02. pa ono sto ti je usfalilo su ti dali na VV-u? Jel kako je Kaduna rekla, sad od 01.02. vise ih ne narucuju socijalni ginekolozi vec bi ih direktno trebali dobiti na klinici.

Pa na koliko su im ogranicli broj punkcija po danu? O boze pa ovo je sve gore i gore

Sretno u postupku i molim te ispuni upitnik ako vec nisi.http://potpomognutaoplodnja.info/upitnik

Sretno!

weather avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Da dobro si shvatila.

Mislim da sam čula sestre na 16 po danu, ali nisam sigurna.

Upitnik ću ispuniti kad završim sa postupkom, sutra sam na punkciji.

Negdje ste pisale kako ubaciti smajliće, ali sad ne nađem - može pomoć (smajlić koji se srami)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

smailci bi ti se trebali pojaviti ako ides na napredno a ne na brzi odgovor. onda bi ti se trebali nalaziti s desne strane.

Thanks i Sretno na punkciji!

weather avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Aaaaa, ovako Hvala!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nema na cemu

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj nevena prvotno napisa Vidi poruku
    da da kaduna imas pravo , mislila sam na pravi stimulirani postupak. Klomifeni se racunaju kao prirodni jel tako? Mislim da je Milivojeva zena bila u stimuliranom nakon 01.02. i da je primila 70 gonala pa mozda se on javi
    je bila je u stimulaciji nakon 01.02. ali smo gonale nabavili po starom od primarnog ginekologa...znači 30 komada od primarca a 40 na VV...
    mislim da nas baš u tom momentu ne bi ni primio da nismo imali gonale jer je bilo vakum razdoblje , morali bi čekati slijedeći ciklus...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Danas smo bili na pravnom i psihološkom savijetovanju i baš sam zahvalna ekipi na VV koja nam je to tako dobro organizirala da ne trebamo hodati "okolo" kako bi dobili sve ove potvrde

I kod psihologa i kod pravnog savijetnika bili smo primljeni odmah bez minute provedene u čekaoni (zvuči kao SF)

Budući da smo već stariji pacijenti sa stažom dva AIH i jednog stimuliranog postupka psihologica je sama rekla da će s nama brzo završiti jer mi već znamo što nas čeka. Sa "novima" kaže da savjetovanje dulje traje jer ih želi upoznati sa težinom situacije u koju ulaze.
    Bila je vrlo ugodna i jedino "službeno" pitanje koje je postavila je bilo "što vam najteže pada dok ste u postupcima". Tako da ako se netko brine da je psihološko savijetovanje ustvari provjera podobnosti da li ste spremni za roditeljstvo ne treba se više brinuti (barem ne ako ide kod psihologa na VV). Dapače, još je bila jako draga i za kraj je rekla ako ikada budemo imali potrebe da se nekome isplačemo na ramenu ili ako se nađemo u krizi da joj se slobodno javimo

Pravno savijetovanje je samo upoznavanje s našim pravima i novim zakonskim propisima
    Meni osobno je interesantan bio dio u kojem je objasnila da doktor prema svojoj vlastitoj procjeni može odlučiti koliki je maksimalni broj zametaka koje pojedinoj ženi želi vratiti a time i koliki broj jajnih stanica će dozvoliti oploditi. Odnosno da nije samo odluka na ženi da želi npr. oploditi tri jajne stanice te ako doktor smatra da njezino tijelo takvu višeplodnu trudnoću neće moći podnjeti da može odrediti oplodnju manjeg broja jajnih stanica. Ispravite me ako sam nešto krivo shvatila...

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Sretna 35, poslala sam ti pp, molim te obriši "prepunjeni" mailbox. Hvala!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Monka, hvala na info! A jeste li dobili kakav papir, potvrdu...? Što na njemu piše?
    Kako se zvala psihologica?
    Hvala bogu da su na Wu to dobro i sadržajno obuhvatili i organizirali ! (Ma nisam ni sumnjala u to!)

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Gričanka nažalost ti neću puno pomoći jer su svi papiri koje smo potpisali ostali u fascikli sa poviješću bolesti koja ostaje na VV.
    Sječam se da smo kod psihologa potpisali izjavu kojom potvrđujemo da smo upoznati s time što nas očekuje u postupku (psihologica je bila relativno starija i ugodna osoba, nažalost imena se ne sječam). Kod pravnice smo potpisali izjavu da smo upoznati sa pravilnikom koji je na snazi. Znam da smo osim te dvije izjave još morali potpisati izjavu s kojom se obavezujemo priznati da smo roditelji djeteta začetog postupkom potpomognute oplodnje. To je kao priznavanje očinstva i majčinstva "unaprijed". Ta izjava će se trebati potpisivati kod svakog postupka dok se psihološko savijetovanje više neće trebati odraditi. Također pravno savijetovanje će se ponovno morati proći ukoliko dođe do promjena u zakonu, što se nadamo da će biti VRLO BRZO

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •