Drage moje, hvala vam svima od srca!! Znate da vam svima zelim barem istu ili duplu sreću!!! Amariya: ja sam te nesretne testove morala raditi kad bi mi doktor rekao(prije neke terapije), jer mi zbog PCOSa ciklus traaaaje i po 40 dana, iako sam ja osjećala da su anovulatorni....Ne vežu me lijepe uspomene za te štapiće i ne, nisam ga radila u postupku, čekala sam betu. No, kako mi je ovo prvi postupak (znate kako je prvi put, ništa još pravo ne znaš, improviziraš), ja sam se glupača vratila na posao, tamo me dočekalo svega, zaostataka, i kako sam letala tih dana, nisam stigla puno razmišljati o ishodu.. No, simptoma nemam ni danas, pa čekam sutra kad idem ponoviti test-ja sam bila u šoku jer sam se nekako pomirila da to sve nisam odigrala kako treba i očekivala sam negativnu betu. E, stvarno me šokiralo, pa jedva sam se dovezla kući, ja sam vas shvatila da je ok oko 100, i odmah mislila da nešto nije u redu (vanmaterična-odmah negativno, zvala dr A-a on rekao da je to SUPER! Puse, puse!!