Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure, imam jednu molbu za sve vas koji idete u stimulirane postupke. Kako to sada ide na kraju s narucivanjem ljekova, dali je VV vec poceo davati lijekove ili je jos uvijek neko razdoblje prilagodbe? AKo je netko bio sad nakon 01.02. u stimuliranom postupku, dali ste dobili ljekove bez problema na VV?

Hvala svima.

I onako rudarski sretno svima!

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

nevena meni je prvo sestra išla provjeriti dali mi je upisana neka šifra i nakon toga mi je sama dala inekcije...a rekla je ako nemam tu neku šifru da bi morala sama kupiti...na svu sreću nisam...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    nevena meni je prvo sestra išla provjeriti dali mi je upisana neka šifra i nakon toga mi je sama dala inekcije...a rekla je ako nemam tu neku šifru da bi morala sama kupiti...na svu sreću nisam...

Hey Snow, mislim da si ti bila samo s klomifenima, zar ne? Mislim da Nevena misli na lijekove za stimulaciju, dakle na gonale ili menopure. Ti su se lijekovi do prije 2 tjedna dobivali preko socijalnog ginekologa, morao si naručiti pa bi ih dobio za koji dan ili tjedan. Sada od 01. veljače naručivanje lijekova je opet prebačeno na klinike. Mislim da Nevenu zanima da li se ti lijekovi dobivaju na Vuku bez problema....

Injekcije koje ti spominješ su vjerojatno ovitrelle ili choragon?

Uglavnom. Snow... SRETNO!!

weather avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

nevena ja sam sada u postupku sa Menopurima i imala sam 30 ampula naručenih kod svoje ginekologice, a kada mi je falilo samo su mi bez problema dali na VV još 6 i ne trebam ništa vraćati. Ima još jedna novina, ograničili su im broj punkcija po danu. (mislim da već znaju kako tome doskočiti)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •