Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ajde jedno glupo pitanje, malo off topic, al ja sam teški početnik, pa se nemojte ljutit..
    Jel ikome ikada uspjelo otprve? Došli na kliniku, probali i uspjeli? Jel ima takvih slučajeva ili je too good to be true?
    Nije da računam s tim, znam da ne ide lako,ali eto čisto me zanima jel ima takvih slučajeva ili je uvijek puno muke i truda prije rezultata?

dubicanac1 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Ajde jedno glupo pitanje, malo off topic, al ja sam teški početnik, pa se nemojte ljutit..
    Jel ikome ikada uspjelo otprve? Došli na kliniku, probali i uspjeli? Jel ima takvih slučajeva ili je too good to be true?
    Nije da računam s tim, znam da ne ide lako,ali eto čisto me zanima jel ima takvih slučajeva ili je uvijek puno muke i truda prije rezultata?
    lavko ima takvih parova.....
    nama je uspjelo iz prvog puta.....

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

mi smo

jane79 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo ja odgovaram malo sa zakašnjenjem, ali moram i nas prijaviti kao velike sretnike! 27 menopura, 7 jajnih stanica (ništa zamrznuto), 3 kvalitetna zametka i rezultat - blizanačka trudnoća. Sada brojimo 14 tjedana i nadamo se da će sve nastaviti kako treba!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj jane79 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja odgovaram malo sa zakašnjenjem, ali moram i nas prijaviti kao velike sretnike! 27 menopura, 7 jajnih stanica (ništa zamrznuto), 3 kvalitetna zametka i rezultat - blizanačka trudnoća. Sada brojimo 14 tjedana i nadamo se da će sve nastaviti kako treba!
    Mž i ja nismo uspjeli od prve, već iz treće. Taj treći put mž u stimuliranom postupku imala je samo tri jajne stanice od kojih su se oplodile dvije. Obje su vraćene nakon samo tri dana i mž je pala u teški bed misleći da ništa od toga neće biti jer nikakvih simptoma trudnoće nije bilo i zato smo se oboje iznenadili visokoj prvoj beti. Na kraju čekamo blizance i mž je u 18. tjednu. Ovo pišem zbog našeg iskustva da svaki zametak ima šansu.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Boy prvotno napisa Vidi poruku
    Mž i ja nismo uspjeli od prve, već iz treće. Taj treći put mž u stimuliranom postupku imala je samo tri jajne stanice od kojih su se oplodile dvije. Obje su vraćene nakon samo tri dana i mž je pala u teški bed misleći da ništa od toga neće biti jer nikakvih simptoma trudnoće nije bilo i zato smo se oboje iznenadili visokoj prvoj beti. Na kraju čekamo blizance i mž je u 18. tjednu. Ovo pišem zbog našeg iskustva da svaki zametak ima šansu.
    Ovo je veliko ohrabrenje za mene! Mi smo sada u istoj situaciji pa se nadamo i istom rezultatu! pozdrav tvojoj ženi

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja isto, iako su mi žene dok sam čekala prvi put i kad sam im rekla da je prvi put samo su odmahnule rukom u smislu:" a, tek si došla"...kad eto čuda, prva stimulacija i puf! rodila se Anja

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    ja isto, iako su mi žene dok sam čekala prvi put i kad sam im rekla da je prvi put samo su odmahnule rukom u smislu:" a, tek si došla"...kad eto čuda, prva stimulacija i puf! rodila se Anja
    prvi stimulirani i eto nam Lucija (AIH i ne računam kao postupak)

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš..već je nekoliko cura reklo da je uspjelo otprve. Stvarno ne moš znat.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vidiš..već je nekoliko cura reklo da je uspjelo otprve. Stvarno ne moš znat.
    Pozdravljam sve na forumu. Prvi puta se javljam iaoko vas pratim već tri godine.
    Istina je da se ponekad uspije od prve i ja sam dokaz za to. Dr. mi je rekao da napravim jedan AIH iako se on ne nada ničemu s obzirom na nalaze MM pa ćemo za mjesec-dva odmah na IVF. Iznenadili smo se oboje s rezultatima. Pozitivna beta.
    Sada sam u 17. tjednu i dalje vas pratim i želim svima puno sreće.
    Čuda se ipak događaju

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj lavica7601 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdravljam sve na forumu. Prvi puta se javljam iaoko vas pratim već tri godine.
    Istina je da se ponekad uspije od prve i ja sam dokaz za to. Dr. mi je rekao da napravim jedan AIH iako se on ne nada ničemu s obzirom na nalaze MM pa ćemo za mjesec-dva odmah na IVF. Iznenadili smo se oboje s rezultatima. Pozitivna beta.
    Sada sam u 17. tjednu i dalje vas pratim i želim svima puno sreće.
    Čuda se ipak događaju
    Bravo, bravo

Jedno pitanje svima usput - možemo li mi oabviti savjetovanja unaprijed, iako ne znamo kad ćemo i u kakav postupak ali da to obavimo i imamo kod sebe?

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

lavko zašto ne !!!! mislim da je to pametno..

A što se tiče ovoga pauziranja mislim da je pametno da se organizam malo odmori, meni uvjek trebaju mjeseci da se oporavim i vratim u normalu..

I uostalom isto tako mi je normalno malo pauzirati da i druge cure dođu na red.. ja čekam od početka 11 mj. na red i kad ću postupak samo dragi Bog zna!!!

dalje neću komentirat!!!

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja mislim da cu krenut privatno ako uskoro ne dodem na red, prvi put sam dosla na VV prije vise od
    godinu dana a jos nisam bila u postupku, sad daj ovo sad ono, tome nema kraja....izvadim jedne briseve
    pa na kraju oni vise ne vrijede pa sam u 11 mj. radila druge sad sigurno ni ti vise ne vrijede, mislim
    da to nema smisla ((

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    lavko zašto ne !!!! mislim da je to pametno..

A što se tiče ovoga pauziranja mislim da je pametno da se organizam malo odmori, meni uvjek trebaju mjeseci da se oporavim i vratim u normalu..

I uostalom isto tako mi je normalno malo pauzirati da i druge cure dođu na red.. ja čekam od početka 11 mj. na red i kad ću postupak samo dragi Bog zna!!!

dalje neću komentirat!!!
    Super. A jel obavio netko savjetovanje u Obiteljskom centru? Zvuči mi OK.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •