Sorry, Milovoje, moram ispraviti malo netočni navod. BIlo je do donošenja takvih parova cca 15-20%.Od donošenja novoga zakona taj je postotak kao i ostali postoci i ukazatelji uspješnosti pao. Mislim da je fer to novim curama reći da znaju što ih čeka, ali svakako se ne treba se prepustit, treba se nadati najboljem i treba se svaki put nadati da će uspjeti.
Pao je dosta postotak žena koje uopće dođu do jajnih stanica, pa ako i dođu do punkcije i nađu jajne stanice onda je jajnih stanica manje pa je time i pao postotak žena koje dođu uopće do transfera. Raspitajte se malo po hodnicima, razgovarajte s drugim pacijentima, pacijenticama i ispunite ako ste voljne i željne upitnik u mom potpisu. Bilo bi odlično kad biste i dijelili taj upitnik na Vuk Vrhovcu da ga i žene koje ne forumiraju na forumu isti ispune. Ako vam treba poslati upitnik u nekom forumatu da ga možete isprintati, javite se na PP.

Ja sam prije koji tjedan napravila pregled samo objavljenih trudnoća u 2008 i 2009 tijekom zadnjeg kvartala i već se vidi pad broja "domaćih trudnoća", to jest iz hrv. klinika.