Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa Vidi poruku

inače nama vraćene 3 mrvice...8stanična, 6stanična, 4stanična...nosimo ih sve doma
    BRAVO ŽENA od MILOVOJA I MILIVOJ
    Da, i slažem se Milivoje... .. ne treba novima uzimati nadu ali ih ne treba ni držati u uvjerenju da je sve kao i prije, nažalost nije.

I ja sam bila na VV-u u 11. mjesecu i nažalost je bilo mnogo žena koje nisu ni dogurale do transfera zbog malih stimulacija koje se učestalo nude gore ili bi došle do samo jedne jajne stanice ili dvije od kojih bi se oplodila samo jedna ili nijedna..... Tvoja je žena primila punu stimulaciju koja je gore nažalost u međuvremenu prije iznimka nego pravilo.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Milivoj - čestitam!

Znači ima uspješnih od prve i druge lijepo je to čuti jer koliko čitam i slušam, nekako su uvijek godine truda u pitanju..a eto ne mora biti.
    Zašto točno sada daju slabiju stimulaciju - isto regulirano novim zakonom ili štednja ili što?
    Bože koliko stvari si čovjek mora u glavi posložiti samo zato jer ga je priroda eto malo zeznula..

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kužim, manje stimulacije za manje js, da ne bi bilo brdo stanica kad ionako s njima ne mogu ništa,jel to?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Kužim, manje stimulacije za manje js, da ne bi bilo brdo stanica kad ionako s njima ne mogu ništa,jel to?
    brz i točan zaključak, nažalost je to naša situacija trenutna. Idu na male stimulacije jer ionako mogu oploditi samo maksimalno tri j.s. po zakonu a zamrzavanje je nažalost još uvijek Science Fiction, odnosno radi se u iznimnim slučajevima. Mislim da se na forumu javila tek jedna ženskica kojoj su na VV-u zamrznuli j.s. nešto se slabo javlja na forumu u zadnje vrijeme, to je Romanica....

Milivoje, jesu vama ostale j.s. koje su zamrznuli?

Slična je situacija i u drugim klinikama......

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lavko htjela bih se samo nadovezati da uspješnost ovisi i o dijagnozi, godinama žene, a čini mi se i o sreći

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •