Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Milivoj držim fige do neba.
    Možda bi cure kojima je uspjelo mogli opisati u kakvom postupku.
    I sad me dr. L zaintrigirao pa me zanima o kakvim se to sad postupcima radi?
    Jesu li to stimulacije prave, umanjene, prirodni postupci?
    Ako mi ne uspije ovaj postupak koji čekam na CITO možda bih se mogla sa dr. L dogovoriti za postupak.
    Joj, meni je tamo sve tako poznato da mi je sad žao što nisam mogla dogovoriti tamo, možda bi na CITO odustala, a opet mi nekako dugo čekati?!

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj vesnare prvotno napisa Vidi poruku
    o kakvim se to sad postupcima radi?
    Jesu li to stimulacije prave, umanjene, prirodni postupci?
    sada se uglavnom ide na blage stimulacije kako je ina33 napisala - klomifen + par gonala/menopura
    teško je reći kako ćeš ti s pcos-om regirati na takvu stimulaciju
    u svakom slučaju, ne bih polagala puno nade u zamrzavanj/odmrzavanje/oplodnju js
    za tebe bi svakako najbolja opcija bila, obzirom da reagiraš velikim brojem js - liječenje vani gdje možeš zamrznuti predembrije
    ako ipak budeš odreagirala manjim brojem stanica na neku od ovih blagih stimulacija i ako se iz tog ili nekog drugog razloga odlučiš na liječenje u hrvatskoj trebaš znati da više nema ograničenaj na 38 goduina već je zakon formuliran na slijedeći način: 'Žena mora biti u starosnoj dobi primjerenoj za rađanje.' - tek ćemo vidjeti kako će glasiti pojedinačna tumačenja toga, malo me strah jer smo već čuli neke naznake da se dob određuje proizvoljno - ovo doduše nije provjereno - ali vjerujem da se ti s 37,38 ili 39 godina ne moraš o tome brinuti
    također trebaš znati da imaš pravo na 6 pokušaja, te da se nakon svakog poroda kreće sa novih 6 - to znači da ti, ako si 3 iskoristila prije ante, sada možeš ponovo korsititi 6.

duga30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

MILIVOJ73, želim puno sreće tebi i tvojoj ženi i naravno mrvicama! Meni su u 11/09 vraćene 3 mrvice i sada JEDNA ALI VRIJEDNA MRVICA raste u meni (ušli smo u 5.mj. trudnoće) Šaljemo vam pozitivne vibrice za pozitivnu betu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •