Citiraj Nene2 prvotno napisa Vidi poruku
Upravo uspjela dobiti neku dr pri HZZO i informacija je točna- znači oni računaju svaku novu oplodnju kao iskorišteni besplatni postupak (bez obzira što su stanice dobivene u jednoj stimulaciji).
ovo je ustvari bilo i za očekivati plus zastoj u distribuciji lijekova kako se meni čini - JEL ima netko trenutno na VV-u da je krenuo u postupak ili se sprema i da je dobio gonale ili menopure na VVu (Milivoj, znam za tebe ali ste vi krenuli s lijekovima soc.ginića pa vam je zafalilo i VV vam je dao - mene zanimaju friški postupci, dakle poslije 01.02. u kojem je par dobio SVE lijekove na VV-u)?

Drage moje suborke i suborci... ovo nam očito i treba jer šutke duramo Milinovićev zakon, pretvarajući se da je sve ok, pretvarajući se da je čak i dobar jer imamo 6 besplatnih postupaka, vjerojatno nam je ovaj put koji nam nudi Milinović i njegova svojta dovoljan ,to što je suboptimalan, to što je liječenje sad drugorazredno u odnosu na inozemstvo, to što je već pala uspješnost (ali će je očito prikazati jednako dobrom - a mi ćemo kimati glavom i odobravati široku laž) to nema veze, bitno je da imamo liječenje, kao što je rekao prof. Š.... bolje da imamo ikakav zakon nego nikakav. Tako i mi pacijenti, bolje da imamo ikakvo liječenje nego nikakvo.......