Citiraj Nene2 prvotno napisa Vidi poruku
Mislim da je sam postupak oplodnje skup, i da je to zato. Opet, ta dr nije baš previše upućena u sve, morala sam joj dodatno objasniti zašto me to zanima. A opet bila je decidirana da to spada u bespl.postupak.
jasno da je skup, ali to ne piše u njihovim propisima
u propisima piše citiram direktno iz Odluke o utvrđivanju Osnovne liste lijekova Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje
Ovom Odlukom utvrđuje se Osnovna lista lijekova Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje
(u daljnjem tekstu: Osnovna lista lijekova) koja u skladu s člankom 17. stavkom 3. Zakona o
obveznom zdravstvenom osiguranju sadržava medikoekonomski najsvrsishodnije lijekove za liječenje
svih bolesti, a koji se osiguranim osobama Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (u daljnjem
tekstu: Zavod) u cijelosti osiguravaju u okviru prava na zdravstvenu zaštitu iz obveznog zdravstvenog
osiguranja.
- menopur
-gonalf
do šest pokušaja, a nakon svakog poroda ostvaruje se pravo na dodatnih 6 pokušaja
dakle, kakve veze ima oplodnja js s 6x pravom na navedene lijekove
nisam baš sigurna (pogotovo prema tvom opisu njenog snalaženja u problematici) da je znala o čemu priča...
ali da bi im tako bilo baš zgodno, to je sigurno

Citiraj Nene2 prvotno napisa Vidi poruku
I opet što se tiče godina "primjerenih za rađanje" imamo nimalo optimističan primjer na KBC Rijeka, kopiram:

Prvotno napisano od giga
"Pozdrav cure

Bila sam jučer na razgovoru , dogovoru kod doc S. Naručena sam u sedmom mjesecu , nisam se tome nadala tako daleko. Dobila sam i listu što sve moram skupit od nalaza. Osječam se kao da sam prvi put na postupku. I da nemam pravo na besplatne lijekove imam 39 godinica. "
a ovo - eto o tome pričam, zašto netko ne bi proglasio da npr. 39 god nije dob primjerena za rađanje