Citiraj tanjack36 prvotno napisa Vidi poruku
ja sam bila po drugo mišljenje kod dr.Kune to je bila preporuka dr.L (samo uzmeš nalaze i on ti napiše jednu rrečenicu da se slaže sa dr. oko postupka)
ja sam 16.2 bila kod dr.l na dogovor trebala sam iči ovaj mjesec na klomifenu ali sam odustala od toga i dogovorila postupak za 6 mjesec sestra mi je odmah rezervirala termin i kad sam je pitala za ljekove rekla je da sad sve ide preko klinike i da o tome ne trebam brinuti,što se tiče psihološko-pranog savjetovanja i drugo mošljenje dr. mi to nije niti spomenuo,dogovorili smo sve jer ja putujem za njemačku i vračam se 12.6 pa smo onda sve i dogovorili brine me samo dali to mi nije spomenu jer ja to nemoram odraditi ili je jednostavno zaboravio napomenuti,sestra me je pitala dali mi je dr . išta spomenuo rekala sam ne a ona je rekla ako slučajno mi to bude trebalo da se nemoram brinuti več kad dođem taj dan na dogovor 14.6 da mogu taj isti dan i obaviti to savjetovanje,sad mene zanima ovo drugo mišljenje ja sam i broda pa najvjerojatnije ču po to mišljenje u zg ili os,što se tiče dr.kune meni je to nepoznato pa odgovorite mi kako da dođem do tog dr. dali moram se prije zakazivati ili samo se pojavim hvala vam unaprijed