Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj tanjack36 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam bila po drugo mišljenje kod dr.Kune to je bila preporuka dr.L (samo uzmeš nalaze i on ti napiše jednu rrečenicu da se slaže sa dr. oko postupka)
    ja sam 16.2 bila kod dr.l na dogovor trebala sam iči ovaj mjesec na klomifenu ali sam odustala od toga i dogovorila postupak za 6 mjesec sestra mi je odmah rezervirala termin i kad sam je pitala za ljekove rekla je da sad sve ide preko klinike i da o tome ne trebam brinuti,što se tiče psihološko-pranog savjetovanja i drugo mošljenje dr. mi to nije niti spomenuo,dogovorili smo sve jer ja putujem za njemačku i vračam se 12.6 pa smo onda sve i dogovorili brine me samo dali to mi nije spomenu jer ja to nemoram odraditi ili je jednostavno zaboravio napomenuti,sestra me je pitala dali mi je dr . išta spomenuo rekala sam ne a ona je rekla ako slučajno mi to bude trebalo da se nemoram brinuti več kad dođem taj dan na dogovor 14.6 da mogu taj isti dan i obaviti to savjetovanje,sad mene zanima ovo drugo mišljenje ja sam i broda pa najvjerojatnije ču po to mišljenje u zg ili os,što se tiče dr.kune meni je to nepoznato pa odgovorite mi kako da dođem do tog dr. dali moram se prije zakazivati ili samo se pojavim hvala vam unaprijed

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

jo-moja prijateljica je psiholog u OB"Josip Benčević".Ako ti treba taj papir od psihologa-mislim da ti mogu pokušati srediti

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dr.Kuna je u Vinogradskoj..nazoveš veliš da trebaš dr.mišljenje i naruči te sestra...

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ne mogu si protumačiti ovaj članak što sam našla na netu...po meni je to da klomifeni ne ulaze u onih 6 postupaka...kako vi to tumačite???

"Na što po zakonu imate pravo:imate pravo na neograničen broj postupaka. Ograničenje na 6 postupaka se odnosi na 6 postupaka u kojima su plaćeni i lijekovi za stimulaciju (Gonal, Menopur), bez obzira na godine, a nakon rođenja djeteta na još 6 postupaka. Do sad je taj broj bio ograničen na 3 prije 38. godine života. Međutim ova odredba ne piše u samom zakonu o MO, nego u pravilniku HZZ0-a, i kao takva podložna je mijenjanju od strane ministarstva za koje nije potrebna saborska procedura

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •