Heej, ajme da baš koja slučajnost da smo sjele jedna pokraj drugeGle, imamo slične dijagnoze tj ti imaš puuno bolju po meni - ovo će biti tvoja (naša) godina!!! Prošlu sam više proplakala nego bila nasmijana- ali se isplati kad vidiš tu malu mrvicu od 2,8mm i srčeko koje već kuca,baš sam sebila raspekmezila!!! A mimek stvarno, koja si bila ti? Pozdrav drage moje - šiškice imaš pp!!
ja sam sjedila na onoj klupici kraj one cure koja je rješavala križaljku... šiškice malo smo i popričale, recimo, onako iz daleka, bilo mi se bezveze derati, a i tama si sošla na red, a i ja iza tebe... mislila sam kako stignemo popričat jer ćemo se vidjeti slijedećih dana pošto ćemo skupa u protokol, ali eto... blondy1 samo mazi mrvicu
Evo mene ovaj put s mukama s brisevima..dakle, kako se spremam na taj hsg, radila sam briseve i danas zovem ginića koji mi kaže da imam nešto malo bakterija! Ujutro idem kod njega da vidim kojih točno i što sad..
Te se beštije mogu liječiti mjesecima a bez sterilnih briseva nema mi ni hsg-a, a bez hsg-a nema mi ni aih,ivf,..ništa![]()
Da li je itko imao takvih komplikacija?