Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj blondy1 prvotno napisa Vidi poruku
    Hej šiškice, baš sam ti mislila pisati-ali išla prvo pročitati do kraja postove -i dobro da jesam. Juče sam se čula s dr A, morala mu javiti betu i naručio me u utorak 23. oko 10h na pregled...Dakle, u utorak je sigurno gore, a i mi se vjerojatno vidimo Pozz
    i na kraju se mi stvarno upoznale.. sjedile smo jedna do druge..
    Draga čestitam još jednom na malom što kuca..

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    i na kraju se mi stvarno upoznale.. sjedile smo jedna do druge..
    Draga čestitam još jednom na malom što kuca..
    Heej, ajme da baš koja slučajnost da smo sjele jedna pokraj druge Gle, imamo slične dijagnoze tj ti imaš puuno bolju po meni - ovo će biti tvoja (naša) godina!!! Prošlu sam više proplakala nego bila nasmijana- ali se isplati kad vidiš tu malu mrvicu od 2,8mm i srčeko koje već kuca,baš sam sebila raspekmezila!!! A mimek stvarno, koja si bila ti? Pozdrav drage moje - šiškice imaš pp!!

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja sam sjedila na onoj klupici kraj one cure koja je rješavala križaljku... šiškice malo smo i popričale, recimo, onako iz daleka, bilo mi se bezveze derati, a i tama si sošla na red, a i ja iza tebe... mislila sam kako stignemo popričat jer ćemo se vidjeti slijedećih dana pošto ćemo skupa u protokol, ali eto... blondy1 samo mazi mrvicu

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno Muke po brisevima

Evo mene ovaj put s mukama s brisevima..dakle, kako se spremam na taj hsg, radila sam briseve i danas zovem ginića koji mi kaže da imam nešto malo bakterija! Ujutro idem kod njega da vidim kojih točno i što sad..
    Te se beštije mogu liječiti mjesecima a bez sterilnih briseva nema mi ni hsg-a, a bez hsg-a nema mi ni aih,ivf,..ništa

Da li je itko imao takvih komplikacija?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •