ja sam sokirana...toliko sam se potrudila nabaviti sve papire (psiholosko i imam dogovoreno za drugo misljenje) trenutno sam na kontracepciji i trebam se javiti 21 dan ciklusa pada mi 10.03 i sad neznam sto da ocekujem kad pisete da je tako losa situacija gore...ajme pa sto se to desava kod nas????!!! ej kako smo jadne to nije normalno![]()
ajme, bit ćemo gori nego Grčka...u toj državi barem ima djece i pomlatka a nama ne daju...
ja sam na klomifenima još jedan mjesec i zato mi je dr. L. rekao da mu se javim kroz 15tak dana i da idem dalje...a po glasu sam mu skužila da je nervozan, jadan samo uzdiše...pa tamo će biti 4 čovjeka u cijeloj čekaoni...gotovi smo![]()
Ne mogu vjerovati kaj čitam! Pa koja je to gamad! E baš me zanima kaj će meni reći! Ja sam već tjedan dana na utrogestanima( s kojima završavam sutra) i na suprefact spreju, pa neće mi sada valjda reći da tu stajemo... Ovo više nije normalno kaj nam rade...
ta nasa vlada nije za drugo nego za strpati u top i poslati na mars!!!!
dobro, jel moguće nekako reagirati, jel možemo uputiti nekom sudu EU neku tužbu, sad lupetam naglas, ali što sada a da ne sjedimo i šutimo??
Bojim se da je sada za to prekasno. Cijelo ljeto se pozivalo na raznorazne akcije, od prosvjeda, peticija, dijeljenja letaka, pisanja mailova saborskim zastupnicima do istupanja u medijima. Nažalost, odaziv je bio, rekla bih, sramotan. Bilo je previše onih koji su iz prikrajka gledali kako se drugi bore za njihova prava, a samo šačica ljudi je bila spremna podmetnuti svoja leđa.
Sad ovisimo o odluci Ustavnog suda u koji ne polažem niti najmanje nade. Jedina šansa nam je promjena vlasti, ali poznavajući mentalitet ovog naroda i tu sam jako skeptična.
Tužna sam kad čitam kakva je trenutna situacija na VV, klinici s koje sam se kući vraćala puna optimizma.