Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Uh, puno je gorčine oko ove naše borbe. Istina je da kada treba istupiti imenom i prezimenom, nitko neće. A čak niti anonimno. A promjene se ne događaju nečijom dobrom voljom, nego naprotiv, žrtvom. Ljude je teško natjerati na bilo koju žrtvu, čak i kada se radi o njihovoj sudbini. Lakše je čekati da se "nešto desi"..vrlo ljudska karakteristika.

Ja sam odlučila pisati uredu predsjednika, vidjela sam da forumašice već pišu naveliko. Vladi RH bih i pisala samo zato da vidim što će odgovoriti na upit, naime, na službene upite se dobiva odgovor. Ne gajim nikakve iluzije da će jedno pismo doći do nečijih ušiju, ali znam da se stotine pisama ne može ignorirati. Neke stvari se događaju tek kumulativno, potrebno je vremena i ljudi. I akcija, bilo kakvih.
    Jedino što je vrijeme u našem slučaju neprijatelj.

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ovo je prestrasno .......
    koliko bi me kostalo da sama kupim ljekove ?????

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj TOMISLAVA prvotno napisa Vidi poruku
    negdje sam čula (ili pročitala) da je ampula gonala oko 250 kn, a menopura nešto jeftinija....

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam odlučila pisati potpredsjednici Vlade Đurđi Adlešič, a proslijedit ću ga i na premijerku (iako od toga ništa). Lavko što podrazumijevaš pod službene upite?

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam odlučila pisati potpredsjednici Vlade Đurđi Adlešič, a proslijedit ću ga i na premijerku (iako od toga ništa). Lavko što podrazumijevaš pod službene upite?
    Službeni upit je svaki upit, ili čak komentar,koji se uputi bilo pismenim putem, bilo e-mailom, na ured predsjednice Vlade pod uvjetom da ga pise osoba koja se ne zove miki maus, treba dati neku adresu ili se potpisati u mailu. Duznost ureda je da odgovori, ja sam drzavna sluzbenica pa mi dolaze takvi upiti isto, proslijedjuju ih iz njenog ureda na razne institucije, ovisno na sto se odnosi.
    Ja bih svakako, osim sto bih dala osvrt na otuznu situaciju, postavila i pitanje, pa su duzni odgovoriti. Odgovor zna potrajati ali duzni su ga vratiti.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj TOMISLAVA prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ćete stavit na ovem substandardne kvazi-stimulacije koje se sada rade, onda i nije tako puno. Ampula gonala ti je otprilike 200 kn, menopura oko 180 kn, klomifen kutija 50 kn. Ali, na VV-u u zadnjih 5 godina NISU dozvoljavali da pacijentica preskoči listu kupnjom lijekova.

Nadam se da će se situacija na VV-u popraviti i vratiti barem na staro jer su dr-ovi super, ali ne mogu ni oni raditi na goli entuzijazam i ljubaznost, a bez sredstava.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •