Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dudadudaduda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo ja sam u postupku nestimuliranom 5 dana pila klomifen po 2 kom. i sad tri dana menopure po 2 amp. sutra sam gore pa ćemo vidjeti, u ponedjeljak ih je bilo dosta gore ali nisu tako velike gužve ko prije ,par ženskica sam vidjela s listom koje su isto u takvom postupku .Ja sam menopure dobila od sestara bez problema valjda još imaju.Ja vas cijelo vrijeme pratim na forumu ali nemam baš naviku pisati možda ima još takvih koje prate ali ne pišu pa baš i nije aktivno na ovoj temi.

mimimuc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Drage moje ... danas čekaona prava pustoš , sve smo sjedile čak i mužići koji su bili gore. Doduše bilo je pola 10 , ali mislim da ni ujutro nije bilo gužve.

Ja sljedeći mjesec trebam doći gore na p&p savjetovanje i sa svom potrebnom dokumentacijom pa bi čak i prije ljeta moglo nešto i uletiti .

Za drugo mišljenje jel me dr. gleda ili samo pregleda papire ?

Pusa mojim suborkama

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo ja danas prvi dan pikalica..
    bila gore i primila Gonale..isto me čeka i sutra
    i još jedna važna inf. pitala sam dr.L u vezi ove situacije dal sad to znači
    da će biti samo jednom godišnje postupak on mi tužnim glasom odgovori..malo više od god.dana
    jednom riječju vrlo loše..

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

curke danas sam se i ja zaprepastila kada sam puna optimizma nazvala dr. L...pošto mi je danas prvi dan M trebali smo se dogovoriti za daljnji postupak klomifenima ...a on meni kaže da su ovaj mjesec zabranjeni postupci klomifenima i da se javim početkom sljedećeg mjeseca da vidimo kakva će biti daljnja situacija...nisam još došla sebi...što će biti dalje kad budem trebala dobivati inekcije...neću doći na red za dvije godine...moramo se nekako pokrenuti jer ovako će nas pokopati do kraja...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •