Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

upravo sam sad malo čitala..šta zabrana klomifena... šta to znači i zašto zabrana.od kud sad to

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ivkica28 prvotno napisa Vidi poruku
    upravo sam sad malo čitala..šta zabrana klomifena... šta to znači i zašto zabrana.od kud sad to
    Ivkica ja sam trebala ići u novi ciklus sa klomifenima i dr L mi je rekao da me ne smije primiti ovaj mjesec ,vjerovatno ne smije naručivati nikog novog da se počne postupak...nego koga je naručio prije sastanka u ponedjeljak on ulazi, koga nije on nek čeka...
    mislim da L ne radi nigdje privatno ali sam čula da bi trebao početi negdje ali neznam gdje...neka netko javi ako zna...

stalno razmišljam kako bi trebali istupiti sa našim problemom ali mi ne pada ništa konkretnog na pamet osim zainteresirati nekog dobrog novinara da to sve stavi u javnost...kako bi bilo ona emisija sa Zuberom...što ide posljepodne, znam da on da malo više zalaganje za sve što je problem, a nama će to postati ,mislim, veliki problem...eto to je prvo što sam smislila

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    Ivkica ja sam trebala ići u novi ciklus sa klomifenima i dr L mi je rekao da me ne smije primiti ovaj mjesec ,vjerovatno ne smije naručivati nikog novog da se počne postupak...nego koga je naručio prije sastanka u ponedjeljak on ulazi, koga nije on nek čeka...
    mislim da L ne radi nigdje privatno ali sam čula da bi trebao početi negdje ali neznam gdje...neka netko javi ako zna...

stalno razmišljam kako bi trebali istupiti sa našim problemom ali mi ne pada ništa konkretnog na pamet osim zainteresirati nekog dobrog novinara da to sve stavi u javnost...kako bi bilo ona emisija sa Zuberom...što ide posljepodne, znam da on da malo više zalaganje za sve što je problem, a nama će to postati ,mislim, veliki problem...eto to je prvo što sam smislila
    Pa bilo bi sigurno još zainteresiranih novinara, to je vruća tema, mislim da bi svaki pristao, pitanje je tko bi od forumašica pristao..

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

[QUOTE=snow.ml;1560109]Ivkica ja sam trebala ići u novi ciklus sa klomifenima i dr L mi je rekao da me ne smije primiti ovaj mjesec ,vjerovatno ne smije naručivati nikog novog da se počne postupak...nego koga je naručio prije sastanka u ponedjeljak on ulazi, koga nije on nek čeka...

ne kužim ,kakav sastanak i o kojem ponedjeljku je riječ?Ja sam bila 25.2. gore ,samo je rekao da dođem 9 dam ciklusa i ništa više

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

[QUOTE=romanica;1561119]
    Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku

ne kužim ,kakav sastanak i o kojem ponedjeljku je riječ?Ja sam bila 25.2. gore ,samo je rekao da dođem 9 dam ciklusa i ništa više
    ponedjeljak,01.02.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •