Pozdravljam sve na forumu. Prvi puta se javljam iaoko vas pratim već tri godine.
Istina je da se ponekad uspije od prve i ja sam dokaz za to. Dr. mi je rekao da napravim jedan AIH iako se on ne nada ničemu s obzirom na nalaze MM pa ćemo za mjesec-dva odmah na IVF. Iznenadili smo se oboje s rezultatima. Pozitivna beta.
Sada sam u 17. tjednu i dalje vas pratim i želim svima puno sreće.
Čuda se ipak događaju![]()
lavko zašto ne !!!! mislim da je to pametno..
A što se tiče ovoga pauziranja mislim da je pametno da se organizam malo odmori, meni uvjek trebaju mjeseci da se oporavim i vratim u normalu..
I uostalom isto tako mi je normalno malo pauzirati da i druge cure dođu na red.. ja čekam od početka 11 mj. na red i kad ću postupak samo dragi Bog zna!!!
dalje neću komentirat!!!
Ja mislim da cu krenut privatno ako uskoro ne dodem na red, prvi put sam dosla na VV prije vise od
godinu dana a jos nisam bila u postupku, sad daj ovo sad ono, tome nema kraja....izvadim jedne briseve
pa na kraju oni vise ne vrijede pa sam u 11 mj. radila druge sad sigurno ni ti vise ne vrijede, mislim
da to nema smisla((
Evo i da odgovorim sama sebi, obiteljski centar u zg navodno drži nekih 5 seansi za ovakve kao mi, pa to otpada, nemam ni vremena ni volje za to..
Dobro, ako ne nadjem odgovor u međuvremenu, jel mi netko može reći, kako se prijavljujem za savjetovanja na VV? Uputnicom od mog ginekologa ili opće prakse?