Cure bok! Odmah u startu velika isprika u ime svih cura kao što sam ja što redovno posjećuju forum i prate što se događa a ne uključuju se. Veliko hvala svima Vama što se međusobno savjetujete a time i sve nas. Vjerojatno se ne bih ni ja priključila ovim razgovorima ali nisam mogla a da vam ne napišem kako mi je prošao jučerašnji dan. Naime, dolazim iz Osijeka na VV od 02.mj. 2009. te sam u 05.mj. imala svoj prvi IVF kod dr.L. Nakon tog neuspjelog pokušaja dr. mi je rekao da se javim krajem 09.mj. ali jednostavno nisam bila spremna. I eto mene ponovno gore krajem 01.mj. ove godine.
Moj dr. (za kojeg imam samo riječi hvale) se sjeti (za živo čudo) da sam se trebala javiti prošle godine (iako to nigdje ne piše) i kaže da je sve ok
(nakon što me pregledao) te da dodjem par dana prije m, i to u 3.mj. na ''planirani postupak'', jer je ispunio kvotu za 2.
I eto mene jučer gore. Čekaonica puna u odnosu na 01.mj. Znajuči da treba doći oko 11h ja došla malo ranije i čekala do 14:20. da bi mi rekao da ne može raditi postupke s Klomifenima jer bolnica nema sredstava te da se rade samo stimulirani ???? Ja pitam a kad će moći, a on ''nažalost ne znam''. Naravno da sam sva u očaju pitala da li mogu sama platiti-NE, čak sam mu rekla da me stavi u stimulirani - NE MOŽE. Na kraju kad je vidio da sam u komi, kaže nazovite me 1.d. ciklusa možda se onda nešto promijeni. Da baš! 1.d. bi mi trebao biti za vikend.
Da nebude sve tako crno, čekajući svoj red pri puta ssam doživila da je cura izašla od njega sa pozitivnom betom. Doživljaj je bio prekrasan. Od njenih suza i sreće, i moje su krenile.
Poz., plavoj curi iz Osijeka koja je jučer bila gore i uspjela dobiti postupak. Nažalost ali ovaj put nećemo biti zajedno. Sretno.

) se sjeti (za živo čudo) da sam se trebala javiti prošle godine (iako to nigdje ne piše) i kaže da je sve ok
(nakon što me pregledao) te da dodjem par dana prije m, i to u 3.mj. na ''planirani postupak'', jer je ispunio kvotu za 2.