Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja kad sam išla na dogovor za postupak dr. mi nije ništa rekao a pošto idem van hr. i vračam se tik pred postupak i neželim da mi kažu e sad treba ti to i to tako da ču ja dok sam još ovdje obaviti sve to i biti spremna na sve,jučer sam zvala odjel za p&p savjetovanje i naručila sam se za 14.6 i da u istom danu obavim i pregled i to savjetovanje pitala šta trebam od dokumentacije nije ništa spomenula samo je rekla dođite oboje ,i sad mi ništa više nije jasno,još trebam obaviti drugo mišljenje a pošto sam iz broda moja doktorica mi je svjetovala da svoje nalaze faksiram u osijek i da je dr. dosta ok i dadne drugo mi9šljenje bez problema dali je itko u osijek na ovakav način tražio drugo mišljenje

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ne znam jeste li vidjele, ali na dnevnik.hr od 10.03. je izašao ovaj tekst(sorry ne znam kako staviti link pa sam ga cijelog iskopirala):

''Josipović traži izmjenu Zakona o umjetnoj oplodnji
    Zagreb, 09.03.2010., 11:15 | A.E.

Predsjednik Ivo Josipović zatražio je izmjenu Zakona o umjetnoj oplodnji zbog mišljenja da je povećao rizik za pacijente.

Josipović je naveo da su ga na to potakli razgovori i pisma građana koji trebaju postupak umjetne oplodnje i koji nisu zadovoljni postojećim Zakonom, prenosi Novi list. Ovim postupkom odnos s HDZ-om je pod još većom napetosti, a ministar Darko Milinović je Josipovićeve razloge nazvao 'katastrofalnom dezinformacijom'. 'Žao mi je da govori neistine jer time ruši svoj dignitet,' rekao je Milinović.

Milinović je dodao da nije dobro da Josipović kao pravnik tumači zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji i podsjetio je na njegovu izjavu da će biti predsjednik svih građana, a ne samo onih koji su istoga svjetonazora kao on.''

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •