Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dugo se nisam javljala jer smo se vjenčali u 12 mjesecu pa bla bla bla i prođe 3 mjeseca. Obavili krvne pretrage na Rebru one neke genske i to je OK, sada još mm mora ponovo kod androloga s tim nalazima i onda se mogu javiti drL za dogovor (prije napraviti još one krvne grupe i HIV...) i eto danas hladni tuš. Zadnji put kad se naručivao kod androloga dobio je termin za 4 dana a sada za 2 mjeseca točnije 30.4, pa dok dočekamo nalaze (3-4tjedna) i tek se onda mogu ja naručiti za dogovor i eto već će biti 6 mjesec - da li sada to znači da za nas ništa do jeseni

pital soc.ginicu i ona nema pojma - da li imam pravo paralelno ići na neku drugu kliniku u Zagrebu????

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Zadnji put kad se naručivao kod androloga dobio je termin za 4 dana a sada za 2 mjeseca točnije 30.4, pa dok dočekamo nalaze (3-4tjedna) i tek se onda mogu ja naručiti za dogovor i eto već će biti 6 mjesec - da li sada to znači da za nas ništa do jeseni
    na dogovor će te vjerovatno uzeti odmah čim obavite svu tu papirologiju, a kad ćeš doći na red za postupak to ti nitko ne može reći (pa ni dr.) s obzirom na ograničen budžet i probleme koje je izazvao novi zakon....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •