Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Obavili danas p/p savjetovanje. Vrlo ugodan razgovor s psihologicom i pravnicom. Čula sam da je dr.L danas vratio tri žene jer je navodno premašio budžet ...ne mogu zamisliti kako im je teško... žele pomoći parovima, a nemoćni su.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Mini3 prvotno napisa Vidi poruku
    Obavili danas p/p savjetovanje. Vrlo ugodan razgovor s psihologicom i pravnicom. Čula sam da je dr.L danas vratio tri žene jer je navodno premašio budžet ...ne mogu zamisliti kako im je teško... žele pomoći parovima, a nemoćni su.
    Da, a još teže je nama jer mi smo ti kojima se produžava vrijeme i čiji biološki sat otkucava i pitanje je za mnoge od nas da li ćemo postati roditelji s ovakvim zakonom, mene žalosti što naši dr. ne kažu istinu o ovom zakonu jer kad bi se svi ujedinili u svojim stavovima Milinović bi im mogao puhati u rit, a ovako ispada da je upravu eto čak je i predsjedniku rekao da širi dezinformacije

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Da, a još teže je nama jer mi smo ti kojima se produžava vrijeme i čiji biološki sat otkucava i pitanje je za mnoge od nas da li ćemo postati roditelji s ovakvim zakonom, mene žalosti što naši dr. ne kažu istinu o ovom zakonu jer kad bi se svi ujedinili u svojim stavovima Milinović bi im mogao puhati u rit, a ovako ispada da je upravu eto čak je i predsjedniku rekao da širi dezinformacije
    Upravo tako. Silno me smeta što doktori nisu u stanju u lice reći zašto ne može, ne smije, nema..uostalom, to se protivi i Zakonu o zaštiti prava pacijenata, kad smo već kod toga, ali pacijente ko šljivi.

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Mini3 prvotno napisa Vidi poruku
    hm tek sad ovo vidim, je li vratio za prirodni ili stimulirani postupak? Jer za prirodni znamo da vraća već nekih 2-3 tjedna, a sada ako vraća i za stimulirani, onda smo stvarno dotakli dno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •