Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Kakva je situacija u drugim klinikama što se tiče budžeta, odnosno limita? Koliko sam vidjela po forumu, samo na VV vraćaju naručene pacjentice. Nije valjda da su toliko nesrazmjerno primili pacijenata u odnosu na dr. klinike. Ako je u tome problem, mislim da bi bilo korektno reći svakom pacjentu kakva je situacija tako da svatko od nas može odlučiti hoće li čekati godinu dana ili potražiti sreću negdje drugdje.

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj amariya prvotno napisa Vidi poruku
    Kakva je situacija u drugim klinikama što se tiče budžeta, odnosno limita? Koliko sam vidjela po forumu, samo na VV vraćaju naručene pacjentice. Nije valjda da su toliko nesrazmjerno primili pacijenata u odnosu na dr. klinike. Ako je u tome problem, mislim da bi bilo korektno reći svakom pacjentu kakva je situacija tako da svatko od nas može odlučiti hoće li čekati godinu dana ili potražiti sreću negdje drugdje.
    pa već je i pticama na grani jasno da je na VV-u najveći broj pacijenata, i da nijedna druga klinika ne radi toliko.
    koliko sam čula, ispucali su budget od bolnice za ovu godinu, a od HZZO-a nisu dobili potvrđeni broj postupaka i sad su u najgorem položaju, ne mogu raditi.

a i dala bi samo komentar pojedinih cura na kritike doktorima što ne dignu svoj glas protiv ministra Milinovića....neka svako od vas kaže svom šefu da je kreten i da nije upravu...što vas čeka? burza!? možda svatite zašto šute, on je ipak njijhov šef.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj amariya prvotno napisa Vidi poruku
    Na VV se godišnje radi oko 1400 postupaka. Dva su "tima" i rade isključivo MPO - zato imaju veliki broj pacijenata.. Doktori se ne bave operacijama, trudnoćama i drugim ginekološkim problemima kao drugi doktori koji rade u državnim bolnicama- nego isključivo MPO.
    Naravno da se pročulo po cijeloj HR da su najbolji, pa ih puno paravo izabere kao MPO destinaciju u Hr, a njih dvojica nikog ne odbijaju.. I na kraju eto velikog problema nekoliko tisuća parava a malo novaca za postupke . Mislim da je zapravo slična situacija i u drugim klinikama..

Nene2 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nakon svega meni ovaj dio jedini ima smisla...

6.pristanak barčnog para na predloženi postupak MPO-a
    To treba čitati između redaka...jeste li sigurni da ste toliko očajni da želite potrošiti mjesece na čekanje i ponižavajuće potvrde i krenuti u postupak koji vam nudi minimalne šanse za trudnoću ( ako u međuvremenu taj postupak ne bude otkazan zbog nedostatka odobrenih postupaka, lijekova ili pribora za ivf ? )

Nažalost, standard i životni uvjeti su nam sve bliže očaju, pa me ništa više u vezi MPO ne može začuditi

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Što se tiče mog komentara kata.klik znam što govorim, nisam rekla da bi se trebao jedan liječnik pobuniti jer to stvarno ne bi imalo smisla, ali kad bi svi bili na istoj strani tj. protiv ovog ridikula od zakona onda im Milinović ne bi mogao podjeliti knjižice, zar misliš da je lako pronaći toliko MPO stručnjaka u Hrvatskoj pa to ne može raditi bilo koji ginekolog, ali eto to je samo neko moje razmišljanje što bi bilo kad bi bilo, zapravo hoću reći da se može i drugaćije nije baš da nije bilo izlaza tj. da su se morali poklopiti ušima i raditi pa nisu naši doktori niskokvalificirani radnici koje se može vrlo lako smjeniti.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[QUOTE=Mali Mimi;1568682 zar misliš da je lako pronaći toliko MPO stručnjaka u Hrvatskoj pa to ne može raditi bilo koji ginekolog[/QUOTE]

Mali Mimi, po mom mišljenju, cilj ove vladajuće garniture, u sprezi s KC i Milinovićem, je upravo da se MPO NE RADI u Hrvatskoj. Oni bi bili oduševljeni da to sve stane i ne bi suze ronili zbog toga, u stilu - vi, neplodni, a ko vam je kriv, što ste bili promiskuitetni, ili što se niste "razmnažali" nakon srednje škole, na žalost, to je ono što oni misle, u to sam uvjerena.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Dobro, a što ako koji od te garniture ne može imati djjece i mora na PO? Uvijek sam se pitala kako bi Milinović to riješio da je on ili netko njemu blizak neplodan?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mislim da smo svi otišli malo off topic, Jasna neznam jesi vidjela ovaj drugi podforum Građani protiv MPO tamo obično razgovaramo o idejama te vrste

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro, a što ako koji od te garniture ne može imati djjece i mora na PO? Uvijek sam se pitala kako bi Milinović to riješio da je on ili netko njemu blizak neplodan?
    Ko da je to njima problem (financijski ili logistički)? Ima masu dobrih klinika - Slovenija, Češka, Brisel...

jasna09 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku

Što će oni napraviti ako slučajno dođu u naše probleme: evo što će napraviti obzirom da su vlast i rasipaju naš novackao pijani bogataš, otići će u inozamstvo kao i drug Hebrang mi ćemo to platiti a oni će tvrditi da su to platili nekim starim karamboliranim jugom ili stojadinom koji im je ostao od juge, ja sa suprugom nemam novca za inozemstvom ali neželimo biti njihovi pokusni zamorci. "Nemate emisije na partijskoj televiziji na kojo možete postaviti pitanje, to je televizija političkih moćnika i njihovih podobnika. Hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •