Citiraj Bebel prvotno napisa Vidi poruku
Nastavno na tu temu na Građani i građanke protiv MPO zakona imate lijepo pojašnjenje zakona od strane naše pino pa se pridružite

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=83944
Veliki pozdrav

Svim parovima u želji za djetetom i ispunjenjem te želje, jedan smo od parova s tim problemom od mnoštva tisuća parova u lijepoj nam našoj. Ogorčeni smo ovim segregacijskim zakonom nejednakosti koji nas dijeli na ljude i neljude. Mi smo očito društvo predodređeno za segregaciju-nejednakost, stoga smatram da bi smo se trebali organizirati i sami si pomoći u borbi protiv zakona nejednakosti. Zakon ličke zv.... kaže da treba vršiti stimulacije ali se nesmiju zamrzavati embriji iako je u tom slučaju skoro nemoguća trudnoća. On kaže da je on struka, pitam se čega-koje struke, očito za njega su ljudi oni koji imaju mogućnost začeća djeteta bez med. pomoći a mi potrebiti te pomoći smo za njega i njegovu struku /šimunić/ izgleda zamorci , pok. kunići ili ti štakori predodređeni za njihove medicinske pokuse a to znači da je on i njegovi istovremeno i liječnik ginekolog i veterinar. zaista žalosno i sramtno za jednu Hrvatsku u 21 stoljeću koja bi htjela u Europu. Oni su bogovi ljudi liječnici-veterinari dignimo svoj glas i ustanima uspravne glave protiv njihova zakona segrgacije nejednakosti i njih samih i tražimo njihovu odgovornost. Očito kod nas ništa ne prolazi bez ulice. Pozivaju se na vjeru a Krist kada je liječio bolesne nije ih podvrgavao ss-pokusima, vraćajući vid slijepom nije mu u zamjenu uzeo ruku, oge i sl. On kaže ljubite jedni druge kao što ja ljubim vas, pritecite u pomoć i pomozite svom bližnjemu, ne činite drugomu ono što nebiste željeli da on vama učini. Organizirajmo se i reci,o dosta pokusa na nama i mi smo ljudska bića i data su nam ista prava po zakonima religije i svih prava po međunarodnim poveljama kojih je potpisnica i Hrvatska. Tražimo i zamolimo pomoć sveukupnu javnos jer danas je potrebna nama pomoć no možda će sutra biti potrebna pomoć i njihovima i morati će prolaziti bilne i neugodne punkcije i stimulacije i mogućnosti za neka druga oboljenja. Ustanimo izađimo i kažimo dosta zakona segregacije-nejednakosti dosta pokusa na nama i tražimo moralnu i krivičnu odgovornost od ličkog medved-veterinara i njegoviv čakijaša-jatagana. Još jednom lijep pozdrav svim parovima koji su u sličnim problemima kao i mi sami. SAMI SEBI MOŽEMO NAJVIŠE POMOĆI, ustanimo priotiv onih koji nas smatraju svojim zamorcima!