Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[QUOTE=Mali Mimi;1568682 zar misliš da je lako pronaći toliko MPO stručnjaka u Hrvatskoj pa to ne može raditi bilo koji ginekolog[/QUOTE]

Mali Mimi, po mom mišljenju, cilj ove vladajuće garniture, u sprezi s KC i Milinovićem, je upravo da se MPO NE RADI u Hrvatskoj. Oni bi bili oduševljeni da to sve stane i ne bi suze ronili zbog toga, u stilu - vi, neplodni, a ko vam je kriv, što ste bili promiskuitetni, ili što se niste "razmnažali" nakon srednje škole, na žalost, to je ono što oni misle, u to sam uvjerena.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Dobro, a što ako koji od te garniture ne može imati djjece i mora na PO? Uvijek sam se pitala kako bi Milinović to riješio da je on ili netko njemu blizak neplodan?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mislim da smo svi otišli malo off topic, Jasna neznam jesi vidjela ovaj drugi podforum Građani protiv MPO tamo obično razgovaramo o idejama te vrste

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro, a što ako koji od te garniture ne može imati djjece i mora na PO? Uvijek sam se pitala kako bi Milinović to riješio da je on ili netko njemu blizak neplodan?
    Ko da je to njima problem (financijski ili logistički)? Ima masu dobrih klinika - Slovenija, Češka, Brisel...

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Netko mi je rekao na VV kako je Milinović tamo poslao nekog od svoje rodbine. Naravno da su imali poseban status. Baš nešto prije stupanja na snagu ovog zakona. Ne znam da li im je uspjelo.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sasvim mi je jasno da imaju ili poseban status ili idu van. E pa, jako mi je žao, ali se nadam da će se takve priče doći do javnosti čisto da pokažu da ima jednakih i jednakijih.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sasvim mi je jasno da imaju ili poseban status ili idu van. E pa, jako mi je žao, ali se nadam da će se takve priče doći do javnosti čisto da pokažu da ima jednakih i jednakijih.
    I sve se kod nas dozna - pa što? Pojeo vuk magare, i sve se nastavlja po starome, na žalost.

Meni je za moju kćer trebalo 19 embrija, samo od tog jednog zamrznutog je nastala trudnoća i rodilo se dijete.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nemoj tako, onda nam je svejedno sjedimo li i šutimo ili ipak radimo nešto.

jasna09 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Što će oni napraviti ako slučajno dođu u naše probleme: evo što će napraviti obzirom da su vlast i rasipaju naš novackao pijani bogataš, otići će u inozamstvo kao i drug Hebrang mi ćemo to platiti a oni će tvrditi da su to platili nekim starim karamboliranim jugom ili stojadinom koji im je ostao od juge, ja sa suprugom nemam novca za inozemstvom ali neželimo biti njihovi pokusni zamorci. "Nemate emisije na partijskoj televiziji na kojo možete postaviti pitanje, to je televizija političkih moćnika i njihovih podobnika. Hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •