Duga, htjela sam te samo upozoriti, ne znam koliko je hitnoća kod vas, ali dosta cura je otišlo sa VV upravo jer se dugo čeka za prvi put, a i za kasnije nije baš blistavo.
Duga, htjela sam te samo upozoriti, ne znam koliko je hitnoća kod vas, ali dosta cura je otišlo sa VV upravo jer se dugo čeka za prvi put, a i za kasnije nije baš blistavo.
Slažem se sa amariya, ako imaš sve papire čeka se barem pola godine, samo duže.... To je barem moje iskustvo a prešla sam 35.tu godinu, moja frendica je ušla u 38.tu godinu i u jednakoj je situaciji kao i ja, odnosno isto čeka kao i ja (u postupku je bila u 11. mj, a slijedeći postupak će možda imati tek u 6. mj)... Duga, ako ti je to ok, dobrodošla i družit ćemo se na ovim stranicama. U svakom slučaju puno uspjeha ti želim, kao i svim curama ovdje
![]()
Tibi, Anamarya samo jedna ispravka netočnog navodaja sam DUGA30, a koliko vidim DUBA13 ima problema. Ništa strašno, jedno slovo! Kod mene nije hitnost, trudna sam 22tj. jučer smo obavili 3d uzv i sve je u redu. Istina je da se dugo čeka i da nam Hzzo radi velike probleme, svima, ali meni se strpljivost isplatila. Pozrav svima i sretno!
Cure da li koja išta zna šta sada slijedi, dajte barem nešto. Stalno vas čitam i otprilike sam upoznata da je velika gužva na VV. Naručena sam u 5 mj. da donesem papirologiju i taj dan će biti PP. dali koja zna šta slijedi dalje pošto mi je to prvi put
Najvjerojatnije slijedi razgovor s odabranim doktorom koji ce ti pregledati nalaze, vidjeti trebate li jos koju pretragu napraviti, ako ne onda cete vjerojatno odrediti termin za postupak.A onda o tom potom.Vidim da smo iz istog grada pa kako planiramo neku forumsku kavicu u skorije vrijeme javi mi na pp ako si zainteresirana pa te budemo u sve uputile.