Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: self raising flour - help

  1. #1
    ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Postovi
    1,165

    Početno self raising flour - help

    Našla sam neki recept za keksiće sa bananama. Recept je na engleskom i između ostalih sastojaka navode i 175g self-raising flour. Da li tako nešto postoji kod nas? Ili da uzmem obično brašno (btw koje glat ili oštro?) i dodam unutra digo kvasac?

  2. #2
    MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    1,346

    Početno

    ne kvasac vec prasak za pecivo javim omjer cim uspavam L

  3. #3
    MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    1,346

    Početno

    pol kile brašna pola vrećice praška za pecivo

  4. #4
    ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Postovi
    1,165

    Početno

    Thanks!
    Vidi se koliko imam iskustva sa pečenjem kolača!
    Praška za pecivo se nikad ne bi sjetila....znači na 175 g brašna mogu staviti cca malo manje od 1/4 vrećice....

  5. #5
    migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Stenjevec
    Postovi
    1,130

    Početno

    ako se ne varam....na vrecici praška za pecivo ti piše za koju količinu brašna se koristi.....

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •