Zaista nisam detaljno proučila da li ova tema postoji-ako da ispričavam se.Naime imam jednogodišnje blizance.Naravno da nisu ni po čemu identični i to mi je drago no najviše me brine što Luka već više od polovine svog života nije u miru(mislim na stotine okretanja,cendranja u snu pa ćak i plača) prospavao a ni mi roditelji pokraj njega u sobi.Sve je počelo sa nekih mjesec-dva starosti -mi smo mislili da su to SAMO grčevi pa će proći.Trajalo je do nekih četiri mjeseca .Zatim jedna -dvije prospavane noći(obrok-dva kroz noć i bili je ok) pa onda nicanje zubića.Katastrofa,noći su bile još gore od onih grčevitih.Sa pet mjeseci dobio rota-virus i u bolnici su ga sestre mrcvarile sa iglama(gotovo sat vremena su ga tri držale dok je on vrištao jer su mu morale izvaditi krv)kad sam gotovo poludjela i zabranila da ga uopće pipnu a kamo li izvade krv već je jadnik proživio traumu.Zubića je izašlo osam od tada ali svaka noć nam je ko lutrija -koliko ćemo se muž i ja odmoriti je kao ćemo dobit na lotu.Ne sjećam se da sam prospavala barem pet sati komadu.Osim kad muž možda jednom na mjesec uspije biti odmorniji pa da sam probdije noć jer radi i za vikende i blagdane a najgore je što adi i po noći.Sestra blizanka je od četvrtog mjeseca u komadu počela spavati cijelu noć.Zadnjih mjesec-dva Luka ju zna probuditi jednom kad je glasan po noći ali ona dalje zaspi.Sad se pitam do kad će to trajati.Imate li vi slična iskustva ?