Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: Miran san jednogodišnjaka

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

članak - Najgori proizvodi na svijetu
    http://www.jutarnji.hr/najgori-proiz...vijetu/275841/
    I na kraju, aposultni je pobjednik japanski farmaceutski div Takeda koji je početkom prošle školske godine svoje tablete za spavanje Rozerem reklamirao u spotovima koji su prikazivali djecu koja idu u školu s porukom roditeljima: Rozerem vas podsjeća da je vrijeme škole. Pitajte svoga liječnika je li Rozerem prava stvar za vas.

Osim što je reklamom sugerirano roditeljima da potraže pilule za spavanje kako bi njihova djeca lakše podnijela stres početka škole, reklama uopće nije sadržavala koje su nuspojave njihova konzumiranja. Američkoj vladi trebalo je šest mjeseci da upozori Takedu na reklamu, a unatoč tome što je riječ o kompaniji čija je prošlogodišnja zarada bila deset milijardi dolara, nisu dobili nikakvu novčanu kaznu, piše Jutarnji list.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mislim da je tu problem stvaranje navike djetetu..mi od 1. mj. nakon rođenja imamo problema sa spavanjem, prvo zbog grčeva pa je jedina mogućnost bila spavanje na cici pored mene..kad je imala 5. mj. naviknuli smo je na uspavljivanje na rukama i prebacivanje u krevetić (gadna greška)..sad ima godinu i 2 mj. i neki dan sam prekrižila u sebi uspavljivanje na rukama i stavljam je da zaspi u krevetiću, malo joj šuškam, monotono pjevam, sjedim pored nje (ne idem u drugu sobu jer ne želim cendranja i traume)..i evo, tri dana zaredom je zaspala tako..

ideja je da će joj kad joj se stvori navika trebati manje da se sama uspava a onda prelazim na to da cijelu noć prespava u kinderbetu (sad spava prvih par sati u krevetiću a kasnije s nama)..dakle, treba se potruditi jer dijete neće naučiti samo od sebe. o normabelu nikad ne bi razmisljala jer nisam tip za ljekove..

samo mi nije jasno zasto bi muža izbacile iz kreveta mi spavamo svi troje skupa i ništa nam ne fali..

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nisam sve čitala, ali Bože, dati tablete zdravom djetetu koje samo ne spava dobro ... to mi je apsolutno nevjerojatno!!!!!
    Bezbroj puta smo mm i ja bili na rubu živaca, ali nikad, nikad nam takvo što ne bi palo na pamet!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Normabel dijele šakom i kapom ... i da kod prijetećeg pobačaja . Ja sam otišla po drugo mišljenje nakon što mi je propisan zbog velikog hematoma (prijeteći pobačaj). Drugi doktor je rekao da ako je sve u redu s trudnoćom ona će se održati. Hematom je bio veći od bebe, krvarila sam 2 i pol mjeseca dok se nije formirala posteljica i nakon toga je sve bilo u redu. Treći doktor mi je rekao pred porod da fala bogu da ga nisam pila jer se ni on ne slaže s uporabom normabela kao terapije kod prijetećih pobačaja -hematoma..

A u Petrovoj mi doktor i doktorica rekli da nema šanse da se trudnoća održi koliki je hematom, pa taman ležala cijelu trudnoću.

Nakon njih sam otišla privatno, ne pila tu gadariju, usporila tempo života i rodila živo i zdravo dijete, hvala Bogu.

Đeni

Početno bok, i ja isto ne mogu vjerovati da je neko dao djetetu tablete za spavanje.

Citiraj ovca_i_janjad prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je ovo prestrašno!

Ne mogu vjerovati da se djetetu daju jaki lijekovi za smirenje! I to djetetu od 15 mj.

I uz to pripadajuće metode uspavljivanja.

Govorim ovo iz perspektive mame čije niti četverogodišnje niti dvogodišnje dijete ne prespavljuje noć. Nikada mi ne bi palo na pamet pristati na ovakvo trpanje tabletama.
    ja imam curicu koja sada ima 20 mje. prvih šest mjeseci je spavala ko zalivena niti se budila da jede a niti je bila žedana. a nako šest mjeseci počela se buditi po noči tražila je da jede i to svaka dva sata a kasnije se htjela i da se igramo po noči.a ja sam još bila operirana i na štakama ali sam se ipak dizala svaka dva sata i hranila je i igrala se s njom i meni su predložili bili kada sam išla na redovnu kotrolu s njom da uzmem tablete za nju da spava preko noči ali ja nisam dala jer nema nikakog smisla da je trujem tabletama. nakon 16 mje. ponovo je počela spavati po cijelu noč i sada još uvjek spava legne u pola devet pa tako do jutra do pola devet i zadovoljna sam njom i sretna. kolko god teško bilo treba uživati u djeci jer oni su nešto najbolje i najčistije što se čovjeku može desiti sva muka koju imamo dok su mali kasnije se zaboravi.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •