Citiraj ovca_i_janjad prvotno napisa Vidi poruku
Meni je ovo prestrašno!

Ne mogu vjerovati da se djetetu daju jaki lijekovi za smirenje! I to djetetu od 15 mj.

I uz to pripadajuće metode uspavljivanja.

Govorim ovo iz perspektive mame čije niti četverogodišnje niti dvogodišnje dijete ne prespavljuje noć. Nikada mi ne bi palo na pamet pristati na ovakvo trpanje tabletama.
ja imam curicu koja sada ima 20 mje. prvih šest mjeseci je spavala ko zalivena niti se budila da jede a niti je bila žedana. a nako šest mjeseci počela se buditi po noči tražila je da jede i to svaka dva sata a kasnije se htjela i da se igramo po noči.a ja sam još bila operirana i na štakama ali sam se ipak dizala svaka dva sata i hranila je i igrala se s njom i meni su predložili bili kada sam išla na redovnu kotrolu s njom da uzmem tablete za nju da spava preko noči ali ja nisam dala jer nema nikakog smisla da je trujem tabletama. nakon 16 mje. ponovo je počela spavati po cijelu noč i sada još uvjek spava legne u pola devet pa tako do jutra do pola devet i zadovoljna sam njom i sretna. kolko god teško bilo treba uživati u djeci jer oni su nešto najbolje i najčistije što se čovjeku može desiti sva muka koju imamo dok su mali kasnije se zaboravi.