Cure,
ljuta sam ko leptir na MMa. (čitaj: mog magarca!).
On mi ni u čemu ne pomaže!!!! Samo kad idem na wc pripazi malog i to mu moram reči pažljivo jer "on se brine o drugim stvarima i pokušava zaraditi novce kako bi Maksić imao lijepo djetinjstvo, a ja trebam SAMO paziti na njega i dudati ga jer on to ne može!"
SAMO????? A peglanje, pranje, čišćenje, kuhanje, prematanje, kupanje, spremanje, nosanje, dudanje, briga, šetanje..... i same znate što sve! I to je SAMO????
Ne znam jesam li prezahtjevna, ali zar sve moram sama??![]()
Kako su vaši muževi reagirali?

).
Odgovori s citatom
, s tim da je on meni dobrovoljno pomagao, jer sam ja stvarno bila premorena.
! I nikad nije rekao da on radi a da sam ja doma i imam vremena. Sad naravno ja napravim većinu toga, koliko stignem uz J. ali mi on i dalje pomaže. Mogu reći da je stvarno divan...
Imam osjećaj da je MM mene diživljavao kao nekakvu, ma ne zna kako bih to nazvala, njegovu princezu. Ja sam ta koja se namučila i rodila, meni treba posvetiti posebnu pažnju, i ne samo to, jednostavno ne znam kako da to nazovem.
- jer mislim da svi koji rade kojekakve 'uredske' poslove stignu svašta, barem popiti kavu na miru. mislim, najbolje mi je bilo kad bi mi MM govorio da ja trebam hraniti L. po noći jer on ujutro ide raditi ?? hello, a ja spavam do podneva - no, ja sam mu sve to lijepo objasnila
A i meni nije tesko palo da dolazim doma a sve te ceka sredeno oprano opeglano.Jedino se bilo tesko opet naviknuti raditi sve to sam.Oko Dore pomaze puno,pelene,hranjenje a meni najbitnije je da kad je tu,ujutro ju uzme da ja mogu odspavati.