Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: vuteks deka ambasador ili slična

habibi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno vuteks deka ambasador ili slična

Ima li tko da je nedavno kupio takvu deku? mislim da je miješana vuna i sintetika. ono po čemu su prepoznatljive i razlikuju se od današnjih deka (od najskupljih do najjeftinijih) je da su teže. prepoznatljive su i po retro psihodelija dezenima ali to sad nije issue . tražim takvu deku jer mislim da bi nas mogla spasiti od otkrivanja noću. takvu malu ambasadoricu imamo još iz doba našeg djetinjstva i u nju bi se j ušuškao i cijelu noć bio kao štrucica, ali odavno smo ju prerasli...

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Trnjanskoj ima jedan Unionov dućan s tekstilom, u izlogu su prije par mjeseci imali Vuteksovu ambasadoricu (baš sam zapamtila, jer nisam mogla vjerovati da taj brend još postoji), ali kako trenutno nisam pokretna ne mogu provjeriti kako sada stoje stvari.
    Na tvom mjestu ja bih probala još u Nami.

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja sam kupila prije par godina vuteksovu i ne bi ju preporucila nikome, to nema vise veze s onim starim dekama iz djetinjstva.......

habibi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj crnka84 prvotno napisa
    ja sam kupila prije par godina vuteksovu i ne bi ju preporucila nikome, to nema vise veze s onim starim dekama iz djetinjstva.......
    bas zato i pitam! gledala sam u "nasem domu" te nove vuteksice i nije to to. bas cu ih nazvati u tvornicu i pitati iza vikenda ima li tih ambasadorica...

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Re: vuteks deka ambasador ili slična

Citiraj habibi prvotno napisa
    Ima li tko da je nedavno kupio takvu deku? mislim da je miješana vuna i sintetika. ono po čemu su prepoznatljive i razlikuju se od današnjih deka (od najskupljih do najjeftinijih) je da su teže. prepoznatljive su i po retro psihodelija dezenima ali to sad nije issue . tražim takvu deku jer mislim da bi nas mogla spasiti od otkrivanja noću. takvu malu ambasadoricu imamo još iz doba našeg djetinjstva i u nju bi se j ušuškao i cijelu noć bio kao štrucica, ali odavno smo ju prerasli...
    Ja sam upravo iz tog razloga kupila Pierre Cardin-ovu deku, ali dimenzija puno većih od kreveta (ne znam sad napamet) i mogu samo reći da mm veli da je ne bi nikad više zamijenio nečim drugim.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    e tu sam ja uzela samo u drugim bojama, ovo sa strane se nakon prvog pranja oporilo i sva se ofucala, a za "malu" ( za jedan krevet ) dala 210 kn, i ja sam rekla da je iduca deka koju budem kupila pierre......

habibi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

provjerit ću je li to to, makar mi taj pamuk zvuči sumnjivo, ne vuče mi na sedamdesete... 8)

habibi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

znaci, te pierre c. su dobre. od čega su i kulike?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa nisu se baš polomili s pamukom
    samo 12%

i ja sam gledala te pc, ali me strah sintetike
    "pecka" li elektricitet zbog tolike sintetike?
    ja sam inače puna elektriciteta, imamo u dnevnom deke od flisa, pa me stalno "trese struja"

habibi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

samo 12%
    "
    nisam pazila, pobrkala sam omjere
    makar, flis deke i jakne su čista sintetika pa ne primjećujem da me trese više nego inače kad to imam na sebi

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja imam vuteksovu deku ambasador koja je bila dio dote. ima joj 7 god i ista je kao prvog dana!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

mi se trenutno pokrivamo tom dekom, a maznula sam ju baki! imale smo nekoliko rasprava na temu da će mi kupiti novo što god, al ja sam zapela za tu deku, volim ju od kad znam za sebe. (dakle deka ima preko 30 godina. i stvarno mi je kupila novu veliku deku i još neke pokrivače i prekrivače, ali to je sve uredno spremljeno, čeka dan kad mi ponestane životnog prostora da doniram).
    kad sam rodila, moja mama je malenoj kupila vuteksovu dekicu, ali to nije uopće toplo. ja sam joj nakon toga uzela isto neku vuteksovu veću deku, pokrila se time, i smrznula! sad služi za dekoraciju.

habibi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

znaci, morat cu zaplijeniti od rodbine!

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja imam nekoliko novih vuteksovih deka i onak su

:/
    Doduše dezeni su prekrasni, fine i mekane su ali nisu tople poput starih.
    Imamo i jednu od 100% pamuka ali nije ništa toplija od ovih sa 12%, samo se brže ofucala i razvukla.

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

samo 12%

i ja sam gledala te pc, ali me strah sintetike
    "pecka" li elektricitet zbog tolike sintetike?
    ja sam inače puna elektriciteta, imamo u dnevnom deke od flisa, pa me stalno "trese struja"
    Iskreno, nisam primijetila za elektricitet, jer je jako udobna i ugodna na dodir, a meni je to bilo najvažnije, da kad se pokrijem njome i još si malo podvalim pod bradu da mi taj dodir deka-koža bude opuštajući i umirujući za spavanje. Meni i mm je to oke, ali svi smo različiti pa možda neko ima druga iskustva. Mislim da me koštala oko 500-600kn, kad sam je planirala kupovati mislila sam da ću morati puno više odvojiti za nju.
    Možda najbolje da odeš u dućan i probaš je, to ti je jedini sigurni pokazatelj kako ćeš reagirati na nju.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Luka je na poklon dobio Vuteksovu dekicu Ambasador i ja sam prezadovoljna s njom.
    Nisam se susrela sa starima, ali ova mi je odskočila od svih koje imamo doma
    a izgleda i Luki, jer jedino nju ne skida sa sebe po noći, drugo sve baci u roku odmah, ne znam zašto ali je tako.

habibi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

jučer sam još jednom zavirila u naš dom. sve što su mi ponudili ne liči na ono što tražim. svidjele su mi se sve neke od pustih ljama, devine dlake, kašmira i drugih egzota koje koštaju cijelo bogatstvo! ambasadorice nemaju veze s onim što pamtim.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi imamo veliku pc, kupljena je prije par godina u Ilici iza križanja s Frankopanskom. Ne znam sastav, ali je jako, jako ugodna i mekana, a perem ju u veš mašini i skroz je ok.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam prezadovoljna s dekama od mikrofibre, ima ih posvuda. Zadnju sam kupila u metrou, cijena je bila 85 kn. Obično su između 100 i 150 kn. Mekane, topla lagane, nemaju 100kg kad se namoče, brzo se suše... Imam ih u par boja.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja koristim vuteksove deke.princip je da ne kupujete te s pamukom jer te nisu kao one prije rata nego mislim da piše 100% akril.provjerim točno doma.za malog sam kupila i malu i srednju i mi koristimo velike.i te klasične njihove deke nisu kao te s pamukom pliš na dodir nego kao prava deka.a za elektricitet mislim da kada se peru ne smiješ stavljati omekšivača.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

PC su prekrasne deke, samo nemoje kupiti preveliku, jer ne stane u masinu. I onda se mora prati u praonici, sto je i skupo, a i gnjavaza.

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    PC su prekrasne deke, samo nemoje kupiti preveliku, jer ne stane u masinu. I onda se mora prati u praonici, sto je i skupo, a i gnjavaza.
    Ti si prala u vešmašini? Ja inače sve od jastuka, štepdeka i popluna perem u njoj, al PC deku nekako se ne usudim, bojim se da više neće biti tako mekana ili da će se mucice zgrudati. :/

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Prala sam na 40C nekoliko puta. I susila u susilici na programu za sintetiku. I dalje su mekane.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •