Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: vuk vrhovec_čekamo nalaze spermiograma, što dalje?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno vuk vrhovec_čekamo nalaze spermiograma, što dalje?

Drage moje, javljam vam se sa 1 pitanjcem....dakle, nakon 3 godine što pokušaja prirodnih, što raznih boleština, komplikacija i napokon utvrđivanja stvarnog stanja, rekli su nam u KB Osijek da smo slučaj za ICSI i da trebamo potražiti pomoć dalje....Uspjeli smo doći do VV na pregled andrologu i nakon duuugog čekanja primio nas je. Iako imamo nalaze spermiograma, briseve na aerobne i anaerobne mikroorganizme, rezultate ultrazvukova itditd...androlog je bez puno objašnjenja tražio da ponovo napravimo spermiogram....ok, to sam i očekivala....međutim, kad smo pitali što dalje, teta na šalteru je samo rekla da ćemo dobiti nalaz kući sa uputama...e sad, kako se cijela priča sa utvrđivanjem neplodnosti započela prije sigurno 2 godine, od tada datiraju i moji nalazi briseva različitih (naravno imam prilično svježi nalaz pape). Pa bi me zanimalo, bi li bilo pametno možda raditi ponovo papu, briseve, hormone na svoju ruku dok čekamo nalaze spermiograma ili? Svaki savjet bi mi dobrodošao...

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

draga imaš topic potpomognuta na Vuku Vrhovcu pa se sa svojim upitom preseli tamo

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Prvo pregledaj zaklučanu temu VV_a http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...293&start=2200 jer tamo inaš dosta korisnih postova pa se onda pridruži novootvorenoj temi VV.
    Čitanjem pojedine teme učiš o MPO-u. Obzirom da si na početku, svakako pročitaj i Rodinu brošuru http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...53c21037881e08
    Sretno

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

cure su te dobro uputile
    ja ti želim dobrodošlicu,i da što prije budeš trbušasta
    sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke