Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: shopping za ugradbeno-kuhinja

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno shopping za ugradbeno-kuhinja

Pliz, trebam uskoro u taj shopping, kupovat sve ugradbeno za kuhinju, ako mi možete vi koje ste to prošle, pa imate već iskustva, gdje je najbolje i najjeftinije? Znači odem, odaberem, platim i tuto finito, a ne da moram pol grada obilazit Znači trebam perilicu, napu, pečnicu, friđ, sudoper, štednjak sa 2 struje 2 plina. Hvala

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Bila je mislim u zadnjem katalogu METRO neka akcija na komplet Whirpool napa + pecnica + ploca za kuhanje cca 2.600,00 kn pogledaj na njihovoj stranici. Jedino sto ti je ta verzija Cash&Carry.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mozda i na internetu mozes provjeriti di imaju akcije...
    mi smo priej 6 mj kupovali sve to i platili negdje izmedju 14 i 15 tisuca kn

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

elipso u vukovarskoj kod trešnjevačkog placa.

sandraL avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Poslovni centar "Kralj", Čulinečka.
    Imaju ponudu i na netu.
    Zgodno je i plaćanje : do 12 rata na Maestro karticu, bez kamata.

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Telefonska narudžba, dostava pouzdana i u vrijeme kad tebi odgovara, plaćanje netom i/ili pouzećem, cijene bez konkurencije:

DEAK - TEHNA d.o.o.
    Telefon: 01 33 65 112
    Adresa: Ljudevita Gaja 18, Samobor
    :D

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ne znam kako je sad, ali koncem 2007. "Kralj" u Čulincu bio je apsolutno najpovoljniji.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Dalm@ prvotno napisa
    Telefonska narudžba, dostava pouzdana i u vrijeme kad tebi odgovara, plaćanje netom i/ili pouzećem, cijene bez konkurencije:

DEAK - TEHNA d.o.o.
    Telefon: 01 33 65 112
    Adresa: Ljudevita Gaja 18, Samobor
    :D
    Ovo mi zvuči primamljivo, a kako telefonska narudžba, imaju negdje nešto na netu, katalog i to? Potegnuli bi mi i do Samobora, nije bed, ako je dobra ponuda!

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    Ne znam kako je sad, ali koncem 2007. "Kralj" u Čulincu bio je apsolutno najpovoljniji.
    Kralj mi je 10 min od kuće, nisam ga se ni sjetila, baš ću prošetati da vidim što imaju u ponudi!

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj anima prvotno napisa
    a kako telefonska narudžba, imaju negdje nešto na netu, katalog i to? Potegnuli bi mi i do Samobora, nije bed, ako je dobra ponuda!
    Izabereš negdje uređaje (na netu, po salonima koji su ti blizu...), zapišeš marku i tip, pa nazoveš da ti daju svoju ponudu.
    Meni bila uvijek ispala povoljnija od bilo kojih velikih centara.
    Ako ti odgovara, opet telefonski dogovoriš način plaćanja i isporuku. Meni je odgovaralo e-polog, a ostalo u kešu ili čekovima prilikom pouzeća, tako da do Samobora nisam ni išla.
    (Osim prvi put, kad sam bila nepovjerljiva zbog nižih cijena, pa se uvjerila da je to ljubazan obiteljski biznis. 8) )

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

evo, još jedna preporuka za deak tehnu... ja sam sve osim perilice rublja (koja je u tom trenutku bila na super akciji u merkuru) kupila preko njih, s tim da sam ja proučila cijene po cijelom gradu i stvarno su mi bili najpovoljniji za svaki aparat... dostavljaju doma i može im se platiti na ruke tek kad dovezu aparate (što mislim da se danas više nigdje ne može naći da se ne mora unaprijed platiti bar dio)

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

a jel se može kod njih platiti kreditnom karticom?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

koliko znam - može... treba nazvati i raspitati se za detalje

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

dobili ponudu 13.500 kn
    - perilica suđa
    - ugradbena pečnica
    - ploča za kuhanje 2 plin, 2 struja
    - napa, ugradbena, mala
    - hladnjak, posebno
    - zamrzivač, posebno

koliko ste vi plaćali ako nije tajna?

antigona avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

a koja marka je u pitanju?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

cijena sigurno zavisi od marke aparata koju ste izabrali.
    kod nas je sve gorenje (frizider pola hladnjak, pola zamrzivac, pecnica, ploca za kuhanje pola plin, pola struja, napa) osim perilice sudja ona je candy. sve je ugradbeno i doslo nas je 14 ili 15 000kn, zaboravila sam tocno

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa
    cijena sigurno zavisi od marke aparata koju ste izabrali.
    kod nas je sve gorenje (frizider pola hladnjak, pola zamrzivac, pecnica, ploca za kuhanje pola plin, pola struja, napa) osim perilice sudja ona je candy. sve je ugradbeno i doslo nas je 14 ili 15 000kn, zaboravila sam tocno
    ponuda je sa BEKO aparatima, osim ugradbene ploče ona je gorenje, vidim da ima i jeftinijih, kakvi su ti BEKO aparati, i pitanje, MOLIM VAS, što je najvažnije kod tih aparata, nemam pojma što da gledam, što je najvažnije, i koliko novaca za to dati?

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi imamo Beko perilicu i frižider (gore hladnjak, dole zamrzivač sa 3 ladice) skoro godinu i pol. Ja sam jako zadovoljna. Nemam nikakvih zamjerki.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ne znam ništa o Beko aparatima, ali mi smo u istoj frci kao ti...tako da smo malo gledali kuhinje po ovim centrima. I u Lesnini smo vidjeli kuhinju sa Beko aparatima (sve osim perilice suđa) + ona velika moderna napa- sve skupa za malo manje od 10 000kn. To mi nekako premala cijena u odnosu na ponudu koju si ti dobila :/

Inače, čula sam da su Beko aparati dobri.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa
    Ne znam ništa o Beko aparatima, ali mi smo u istoj frci kao ti...tako da smo malo gledali kuhinje po ovim centrima. I u Lesnini smo vidjeli kuhinju sa Beko aparatima (sve osim perilice suđa) + ona velika moderna napa- sve skupa za malo manje od 10 000kn. To mi nekako premala cijena u odnosu na ponudu koju si ti dobila :/

Inače, čula sam da su Beko aparati dobri.
    ma meni je najveći bed što postoje velike oscilacije u cijenama, a ja nemam pojma kod tih aparata što mi je bitno a što nije, pa da po tom odlučim što da kupim i koliko da dam love za to :/

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

meni je kod ugradbene perilice bitno da su komande sa vanjske strane a ne na poklopcu jer me nervira kad ne znam u kojoj je fazi mašina niti da li je završila ako sam slučajno propustio famozni beep. bitna ti je energetska klasa koja je određena potrošnjom struje.

antigona avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

energetska klasa
    kod perilice mi je bitno da je što tiša (ako je kuhinja dio dnevnog boravka)

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj antigona prvotno napisa
    pa zar ne pereš noću?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

energetska klasa
    pretpostavljam da je to A energetska klasa? a onaj aqua stop kod perilice, jel to fakat funkcionira?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja ne perem sudje nocu, oma poslije rucka frknem na 30 min i sve 5
    (mozda je to zato sto nemam puno sudja a ne pere mi se na ruke kad mi zatreba noz ili nesto)

nasi su svi aparati energetske klase A, slucajno su svi gorenje ali ja sam zadovoljna.
    kod perilice mi je bilo najvaznije da donja kosara nije sa onim zicama sto strse jer se takva u svekrve pokazala neprakticna za slozit sudje.

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mi smo sve aparate osim nape kupili u Gorenju u Slavonskoj . katalozi
    Napa je od Fabera. A sudoper od Blanca. To smo uzeli u nekom dućanu kod Boćarskog doma.
    Za sad smo jako zadovoljni. (Prošlo je 5 godina). Samo kad smo mi kupovali garancija je bila 3 godine a danas je 5.
    Ovdje je zgodan site za usporedbe.
    Ono što ja nisam znala a danas mi pričinja veliki problem je da su ugradbeni hladnjaci i pećnice znatno manje unutrašnjosti (volumena) od običnih. To se posebno vidi na ledenici. A i sve recepte za kolače moram prepravljati jer u pećnicu stane samo original posuđe ili vrlo malo zamjensko.
    Za dio o vanjskim komandama perilice nisam znala i sad zaista imam problem da kad perem danju nemam blage veze kad je gotovo a ako perem noću (a nema tajmer) znade mi ostati jako mokro jer ne otvorim vrata dok je još sve vruće.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

u mene su komande perilice ipak izvanka, tako su nam savjetovali u ducanu da je bolje. nisam primjetila da je unutrašnjost pecnice manja ali i prije ove smo imali ugradbenu tako da neman s cim ni usporedit. zamrzivac je manji ali za nas sasvim dovoljan (ima tri ladice)

antigona avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    pa zar ne pereš noću?
    moja je tiha
    (ono što nisam znala a ubuduće je obavezno - poseban odvod, a ne spojena na sifon od sudopera, kad baca vodu, prestrašno)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •