Citiraj mikka prvotno napisa
da, kod nas babice jos nisu opcija.

ja sam rodila kod kuce ali ne u vodi, za babicu sam se snasla izvana ali to nije bas najsretnije od svih rjesenja.

jel ti ovo prvo dijete?

jesi razmisljala o kuci za porode u austriji ili tako nekom mjestu sa mekim pristupom porodu?
Hvala vam prije svega na ekspresnim odgovorima.

Ovo mi je prvo dijete.

Pročitala sam dosta o ovoj temi na forumima i sama ideja o rađanju u vodi i to još u prostoru koji mi energetski najbolje odgovara (ne samo meni već i mom djetetu), a to je privatnost mog stana sa MM mi je najbolja opcija. Odlazak u bolnicu (na neke pretrage i u neku posjet) mi je oduvijek bio odbojan. Naravno da nikada neću ugroziti zdravlje svog djeteta i da ću uvijek prvo misliti dijete.
Čula sam za babicu iz Graza (koja je bila i mojoj frendici na porodu doma), ali ona nije rađala u vodi. Čitala sam o Rijeci i o Varaždinu i vidim da su preporuke za Varaždin dobre, ali opet doma je doma.
MM i ja nismo ni malo dvojili oko ove odluke i sada prikupljamo informacije jer vidim po forumu da ovdje ima iskusnih što se poroda doma tiče.

Kada kažeš da nije bilo najsretnije rješenje s tom babicom, na što točno misliš?
Hvala