-
KLIN obuća
Ne znam koliko vam je poznata ta marka, al info radi kupili smo neki dan čizmice za N. antibakterijske, uložak se vadi pa točno možete odrediti veličinu, a ima na dnu i prozirne cvjetiće, pa se i prstići mogu vidjeti do kud dopiru.Cijena je bila 150 kn - 10 % za gotovinu.Imaju super modele, koža je i miriši zbog tog antibakterijskog sloja.Veličine idu do 29.
-
Njihovu obuću sam kupovala djeci prije par godina. Savršeni modeli, predivne cipelice i patikice..a cijena povoljna. Prvih godinu-dvije i kvaliteta je bila na nivou i onda se odjednom sve počelo raspadati. Nakon dva, tri para cipela što su se djeci raspale u roku od tjedan dana, odustala sam
-
ma da?hm vidjet ćemo..N. je imala nehodačice njihove i super su bile, dosta ih je nosila, zapravo u fazi prohodavanja jer su bile s nekim pola koža pola guma đonom.Čizmice su više za haljinice i fensi robu, pa joj neće biti jedine stoga se nadam da će i one izdržati.žao mi je što ovo čujem za kvalitetu jer sam se oduševila njihovim modelima i cijenama.Ono što mi je isto bitno je taj uložak koji se vadi pa točno znam koji br treba, ne napipavam prstiće ...
-
ja sam svojoj L. uzimala klin patikice do neke 3 godine. i bila prezadovoljna. posebno su me oduševljavali modeli za curice. preslatki. i cijenom pristupačni. i izdržljivi.
-
Prošle godine je T. imala njihove čizmice. Bile su nam ok. Nisu bile za veliku bljuzgu, ali za normalnu zimu ok.
-
:? nikad čula
gdje se mogu naći?
-
Ja sam kupovala baš kod uvoznika:
www.sava-zagreb.hr
-
hvala....
izgledaju mi super cipke
-
Super korisna informacija :D
Daj reci jeli uložak anatomski ili ravni?
-
uložak nije skroz ravan, ima udubljenja ali jako mekan i prilagodljiv nogici.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma