-
Prvo 39,5 C pa onda 35,5 C???
Moj sin (4,5 godine) je u utorak navečer "zakurio" - maksimalno je temp. išla do 39,5; skidali smo (u skladu s uputama) samo Lupocetom, vadio je krv - bio graničan nalaz pa nije uzimao ni antibiotik (još ga nikada nije ni pio). Jučer cijeli dan nije prelazilo 38 C pa mu nisam uopće davala Lupocet, prije spavanja 37 C, a u noći po mjerenju 35,5 C! Mjerila sam 3x (prvo živinim), pa onda digitalnim (još je niže ispalo), tako da sam (po prvi put za dijete) išla zvati hitnu. Ljubazna dr mi je rekla - nakon što smo duže popričale i kada je vidjela da nisam pretjerivala s lijekovima za sniženje temp. – da odem na Zaraznu. Prije toga sam ipak nazvala Zaraznu i dr. me uputila da ne dolazimo te da ga samo ugrijemo u toploj kadici. Iako ova dr.nije djelovala nimalo zabrinuto, moram priznati da me je ova niska temp.prepala. Ima li itko ovakvo iskustvo i objašnjenje? Palo mi je na pamet da mu je možda normalna temp.niža (a da kad smo mu prije mjerili nikada nismo ni tresli toplomjer ispod 36 C pa to nismo ni mogli znati), ali danas ujutro je normalnih 36,5 C.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma