-
otpusno pismo
Već duže vrijeme me kopkaju podaci na mom otpusnom pismu iz rodilišta. Naime, u mom otpusnom pismu piše: "Otpušta se kući sa djetetom koje je otpušteno iz JILN-i".
U V. otpusnom pismu nema ni riječi o JILN. Ni ja nemam pojma da je uopće bio tamo, nitko mi ništa nije rekao. Nisam ništa ni pitala, jer odakle bi mi palo na pamet pitati o bilo kakvom boravku u JILN kada su mi nakon samog poroda rekli da je sa bebom sve ok. I MM je bio na porodu, nitko ni njemu ništa nije rekao.
Rodila sam u 18,30. Do 21 smo bili zajedno. Zbog mog padanja u nesvijest tijekom i nakon poroda, do otprilike 5 sati drugo jutro V nije bio samnom. Tada su mi ga donijeli i cijelo vrijeme do izlaska iz bolnice je bio samnom.
Dakle, kada je mogao biti u JILN? Prvih par sati? Zbog čega ako je sve bilo ok? Nije li mi to netko bio dužan reći ili sam ja to mogla pretpostavljati?????
Uopće ne znam šta bi mislila. Što vi mislite? Pada mi napamet potegnuti do Rijeke pa razjasniti stvar, a onda mi se opet čini bezveze, možda su pogriješili. Uglavnom, idu mi na živce, turbo mi idu na živce!
Kako bi vi riješili zagonetku?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma