Citiraj alvina prvotno napisa
Citiraj Scandalous prvotno napisa
Citiraj Loli prvotno napisa
odgovor ti je u prvom Pepitinom postu
Iz tog posta ja nisam uspjela zakljucit zbog cega ne jede... niti da ne jede kupovne kasice upravo zbog ambalaze...
Evo moj savjet- možda nekom pomogne.
Ja skuham domaću kašicu: npr skuham domaći krumpir u ljusci, domaće mrkvice i blitvu, malo smiksam i u to dodam malo kupovne kašice i onda hoće pojesti.
Ps. glede roka trajanja kupovnih kašica- pedijatrica mi je rekla da je tajna u pasteriziranju i vakumu i da SE NE MORAM BOJATI KONZERVANSA. Što kažete na to- da li bi mogla to biti istina?
Ps. vidjela sam da u nekim kašicama ima dodatka mliječne formule- moža to "pojača" okus?

Ovo u zadnje vrijeme radim i ja (domaća klopa + malo kupovne kašice)......do neki dan je D jeo sve - što god mu ponudila...i domaće i kupovno......ali čini mi se da ga živciraju zubi...i jednostavno kad mu stavim domaću kašicu u usta trese glavom i trlja prstićima nepce i desni :? .......inače je znao pojesti bez problema smiksanu mrkvu, batatu, krumpirić i pileći batak........ a sad baš moram dodati i malo kupovne kašice :? ...... valjda je to neki takav period