Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 113 od 113

Tema: Hoću samo kupovne kašice!!!

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

jesi li ih kušala?

zelena avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj alvina prvotno napisa
    Citiraj Scandalous prvotno napisa
    Citiraj Loli prvotno napisa
    odgovor ti je u prvom Pepitinom postu
    Iz tog posta ja nisam uspjela zakljucit zbog cega ne jede... niti da ne jede kupovne kasice upravo zbog ambalaze...
    Evo moj savjet- možda nekom pomogne.
    Ja skuham domaću kašicu: npr skuham domaći krumpir u ljusci, domaće mrkvice i blitvu, malo smiksam i u to dodam malo kupovne kašice i onda hoće pojesti.
    Ps. glede roka trajanja kupovnih kašica- pedijatrica mi je rekla da je tajna u pasteriziranju i vakumu i da SE NE MORAM BOJATI KONZERVANSA. Što kažete na to- da li bi mogla to biti istina?
    Ps. vidjela sam da u nekim kašicama ima dodatka mliječne formule- moža to "pojača" okus?

Ovo u zadnje vrijeme radim i ja (domaća klopa + malo kupovne kašice)......do neki dan je D jeo sve - što god mu ponudila...i domaće i kupovno......ali čini mi se da ga živciraju zubi...i jednostavno kad mu stavim domaću kašicu u usta trese glavom i trlja prstićima nepce i desni :? .......inače je znao pojesti bez problema smiksanu mrkvu, batatu, krumpirić i pileći batak........ a sad baš moram dodati i malo kupovne kašice :? ...... valjda je to neki takav period

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

vjerojatno im je to kao kad mi u svoju hranu dodamo vegetu ili kocku u domaću juhu. Nije potrebno, al poboljšava okus

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja sam miješala i domaću i kupovnu al ne vrijedi, ne da se prevariti..ne uspjeva mi ju nikako zavarati..što hoće hoće što neće neće.i gotovo...tako da i da.je kupujem kašice, a bacam voće..

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

šteta, sada u vrijeme viroza mu jako treba vitamin C, a njega ima najviše u svježem voću ..

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj alvina prvotno napisa
    vjerojatno im je to kao kad mi u svoju hranu dodamo vegetu ili kocku u domaću juhu. Nije potrebno, al poboljšava okus
    oboje imaju pojačivač okusa, koji izaziva ovisnost
    možda i te kašice imaju nešto u sebi, još ne dokazano štetno, što izaziva ovisnost?

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    šteta, sada u vrijeme viroza mu jako treba vitamin C, a njega ima najviše u svježem voću ..
    ...a mm mene stalno pita zašto L baš svaki dan jede mandarine

zelena avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ne smijem nas ureći ali nakon faze "hoću samo kupovnu kašicu" sad smo u fazi "hoću samo domaću kašicu" :D :D ..(i to traje već neko vrijeme).. nadam se da više neće mijenjati mišljenje - naravno najbolja je ona konkretna - malo krumpira, mrkve i piletine 8)

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Super :D

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

i kod nas je stanje malo bolje više ne traži kupovne jede manje više sve tak da je ok...jedino sam slaba s večerom... neće ništa mliječno tipa čokolina, keksolina, ili čistog mlijeka , neče ni griza... što za večeru????

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa sve isto što i za doručak ili ručak

što jedu djeca koja nisu ni probala čokolino, griz...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sunčica vk prvotno napisa
    i kod nas je stanje malo bolje više ne traži kupovne jede manje više sve tak da je ok...jedino sam slaba s večerom... neće ništa mliječno tipa čokolina, keksolina, ili čistog mlijeka , neče ni griza... što za večeru????

žgance s mlijekom, riža na mlijeku s voćem

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moje djete je dojeno do 2,6g.....kašice kupovne nije htjela ni pomirisat mada sam joj ja nakon problema s stolicom par puta probala dati onu od šljiva da se lakše pokaka...jela je svu zeljenjavu i variva,poriluk,kelj,kupus itd sve s krupirima i maslinovim uljem na lešo, jedva da je htijela malo bijelog pilećeg mesa, a savki doručak palenta i to suha....kad smo išli na put u termosici se nosio kuhani poriluk, i da pije samo vodu, ni čaj ni sokove....s voćem je slaba, ponekad hoće malo banane ili jbuke...i onda jedan dan prestala je sve jesti....prestali smo i s dojenjem.....otkrila je čokoladu s 2g više joj nisam mogla branit(mislim drugima da joj donose a i vidila je drugu djecu pa je njima uzimala) sok bi popila ako su pili drugi klinci i to na silu, čokolino bi probala u gostima ali doma ne...nisam joj to nikada kupovala ali kada je odjednomprestala sve jest, htjela sam joj dati bilo šta...živjela je na dvije žlive pure.....svi su mi se smijali, evo ti tvoje dugo dojenje i sva zdrava preh.što si joj davala sad ništa neće....mislila sam faza je pročiće....danas pojede juhu s noklicama, suhu rižu, suho tjesto, meso hoće, povrće ni blitvu koju je obožavala, ni pečeni krumpir osim pomfria i kroketa koje izbjegavam, a voće nema šanse....čorbicu.....frustrirana jesam, sve što je jela ko mala više neće, trudim se, nekad i pustim , mislim si kad bude gladna tražit će, nekad traži nekad ne...ima dana kada stvarno količinski puno pojede, ima kad ništa.....ne jede namaze, sireve, paštet ni salame, počela je samo jako piti mlijeko i to kakao i nekad malo pohanog kruha.........ne volim varanje, ali djeca moraju jesti....kad joj kažem onda će Karla ovo pojesti-jede....znam da je ružno i da je učim sebičnosti i ne djeljenju, ali ne mogu pustiti da 3 dana popije samo mlijeko............nadam se da je sve samo prolazna faza..........moj trud nije urodio plodom, htjela sam samo da što duže jede zdravo, normalno da kad naraste jest će i junk food...i sad bi joj ga dala samo da nešto pojede....iz ponosne majke kojoj djete hoće sve kuhano do majke koja mora i ucjenjivat i molit za zalogaj bilo kakve hrane....zašto...nikad ju nisam silila da jede..ni sad pa mi se učini da sam neodgovorna majka kada sam od nakuhavanja po 5 jela već umorna, da se jedan dan uopće ne trudim i pustim ju....nije zdravo ni da djete jedan dan gladuje a drugi se prežderava......

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •