Citiraj zizi prvotno napisa
Citiraj Peterlin prvotno napisa
Ne, program vikend u sportske dvorane je za svu djecu, ne samo starije razrede. To je program Gradskog ureda za obrazovanje i sport. Naši imaju nogomet (iako moja djeca ne idu). Baš ću točno pogledati raspored (nema na web stranici, ali mislim da sam vidjela privremeni na vratima dvorane)... Mlađi i stariji razredi su odvojeni, čak i 1-2 i 3-4 (ovisno o interesu prof. organizira grupe). Programi se zovu "Mini rukomet" i "Mini nogomet" za djecu do 4. razreda.

U OŠ Stenjevec je "Vikendom u sportske dvorane" organiziran od 3. - 8. razreda. Tako da, na žalost, nemamo koristi od toga.
Galamite! Zahtijevajte! Ili barem pitajte što se može učiniti...

I kod nas je tak bilo, a ja se digla na vr i rekla da više gibanja treba upravo najmlađima. (Dakako, prethodno smo se dogovorili s učiteljicama, ništ bez toga...). Prijedlog je uvažen, iako za prvašiće od 2. polugodišta, nakon adaptacije, a to mi je ok.

Rezultat: organizirali su dodatni sat tjelesnog za boravkaše (a kod nas je to gotovo 100% učenika 1. i 2. razreda) u sklopu boravka. Igraju graničara, igre spretnosti i slično i sjajno im je. Moj sin je neki dan PLAKAO kad sam ga odvukla s tog sata (išli smo na dogovor u glazbenu školu).